Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple begint verkoop iPhone 6 Plus in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op26 september 2014, 9:34 CategorieApple

Sinds vorige week is het al mogelijk de iPhone 6 Plus in Nederland te bestellen maar sinds afgelopen nacht, en in verschillende Apple Stores afgelopen ochtend, wordt het toestel pas uitgeleverd. Via onder meer de grotere telecomproviders en Apple zelf is de iPhone 6 Plus te koop.

De Apple iPhone 6 Plus is de eerste phablet van de Amerikaanse fabrikant. Dit model heeft namelijk een formaat van 5.5-inch meegekregen en is voorzien va diverse optimalisaties zodat je comfortabel op het grote scherm kunt werken. Natuurlijk is het toestel voorzien van iOS 8-software, de TouchID vingerafdrukscanner en Apple’s nieuwste A8-processor.

Via de website van Apple kan de iPhone 6 Plus, net als de kleinere iPhone 6, reeds gekocht worden maar de levertijd begint daar inmiddels al op te lopen. Sinds afgelopen ochtend is het toestel ook te vinden bij de Apple Store in Haarlem, Den Haag en Amsterdam maar ook daar lijkt de voorraad al verdampt te zijn. Bij elke winkel stonden vlak voor opening honderden mensen in de rij te wachten.

Mocht je nog op zoek zijn naar een iPhone 6 Plus dan kun je terecht bij één van onderstaande winkels of providers. Je kunt het toestel kopen voor een prijs vanaf 799 euro.

iPhone 6 Plus met abonnement

Deze providers verkopen het toestel, net als zijn kleinere broer, alleen in combinatie met een abonnement. Wil je het toestel los kopen, dan vind je de laagste prijzen op de productpagina.

Bestellen bij winkels

De meeste winkels bieden de phablet in combinatie met abonnement of/en als los toestel aan. Je kunt terecht bij onder meer;

iPhone 6 Plus specificaties

Een overzicht van alle specificaties en features vind je op de productpagina van de iPhone 6 Plus.

  • Delen:
Apple iPhone 6 Plus
iOS

Reacties

  1. hooglander
    26 september, 2014 om 17:00

    hoeveel gekken trappen hier in?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.