Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asphalt 8: Airborne eerste Metal-spel voor iOS 8

Geschreven door
Geplaatst op19 september 2014, 9:48 CategorieApplicaties

Asphalt 8: Airborne is de eerste game op iOS 8 die gebruikmaakt van de nieuwe feature Metal. Daardoor zien games er stukken beter uit. Apple zelf zegt dat dankzij die feature, games op iPhone en iPad er uit gaan zien alsof ze op een spelcomputer zijn uitgebracht.

Asphalt 8: Airborne

Nu iOS 8 is uitgekomen, betekent dat dat een hoop spelbouwers voor het platform hun bestaande games kunnen updaten of nieuwe games kunnen bouwen met de nieuwe feature Metal. Metal zorgt ervoor dat spellen er net zo goed uitzien als games gemaakt voor spelcomputers, als we Apple mogen geloven. Speluitgever Gameloft brengt nu de eerste Metal-game naar iOS 8: Asphalt 8: Airborne. En ja, we moeten toegeven, deze game ziet er echt gelikt uit. De game is al sinds 2013 uit, maar staat nu dus opnieuw in de spotlight dankzij die welverdiende update.

De nieuwe versie van Airborne biedt niet alleen sprankelende nieuwe graphics, maar voegt ook daadwerkelijk meer gameplay en content toe. Zo zijn er meerdere type tegenstanders en vijf nieuwe auto’s, waaronder de Koenigsegg One: 1 en Maserati MC12 toegevoegd. Ook is er een nieuw gebied beschikbaar, San Diego Harbor, compleet met gigantische schepen en helikopters. Daarnaast hebben de effecten met betrekking tot het weer een indrukwekkende update gekregen: de regendruppels en sneeuwvlokken hebben er nog nooit zo levendig uit gezien op een smart device.

Metal feature

Metal is een feature die is aangekondigd tijdens WWDC 2014. Met de techniek zijn spelontwikkelaars in staat om graphics te produceren die vergelijkbaar zijn met spelcomputers – alleen dan voor zowel iPhone en iPad, dankzij de A7- en A8-chips. Apparaten als de iPhone 5S, iPad Air en iPad Mini kunnen al van de verbeterde grafische krachten profiteren. En uiteraard kunnen de iPhone 6, iPhone 6 Plus en de aankomende iPads natuurlijk gebruikmaken van Metal. Asphalt 8 Airborne is via de onderstaande link te downloaden.

  • Asphalt 8: Airborne
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.