Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus MeMO Pad 7 ME572 te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op28 september 2014, 12:53 CategorieAndroid

Nu de Google Nexus 7 (2013) nauwelijks meer te verkrijgen is wordt het tijd voor een waardige opvolger. Deze komt echter vooralsnog niet van Google zelf maar van de fabrikant van de Nexus 7, Asus. De Taiwanese fabrikant kondigde begin deze maand tijdens IFA 2014 de MeMO Pad 7 (ME572C) aan en sinds gisteren ligt deze tablet in de Nederlandse winkels.

Je kunt de Asus MeMO Pad 7 (ME572C) vanaf nu kopen bij onder meer Tabletcenter.nl. De webwinkel verkoopt de tablet voor de adviesprijs van 199 euro en voor dit bedrag krijg je, op papier, prima specificaties. Zo beschikt de tablet over een 7-inch ips lcd-display met een 1.920 bij 1.200 pixels resolutie en draait het geheel op een Intel Atom Z3560-processor met een kloksnelheid van 1.83GHz.

Verder beschikt de ME572C onder meer over 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen dat middels een microSD-kaart uitgebreid kan worden, een 5 megapixel camera aan de achterzijde, een 2 megapixel camera aan de voorzijde, WiFi en Bluetooth voor draadloze communicatie en een microUSB 2.0-poort. De tablet draait op Android 4.4 KitKat met daar overheen de ZenUI-skin van Asus.

De Asus MeMO Pad 7 ME572C is te koop bij Tabletcenter.nl. Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Asus MeMO Pad 7 (ME572C), en onze eerste ervaringen vind je in onze hands-on review. Mocht je dit model overwegen dan loont het nog een paar dagen geduld te hebben want volgende week publiceren we onze uitgebreide review.

  • Delen:
Asus MeMO Pad 7 (ME572C)
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.