Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus Transformer Pad TF303K met Snapdragon-chip te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op11 september 2014, 14:48 CategorieAndroid

De Asus Transformer Pad TF103 is alweer een paar maanden in Nederland te koop en biedt voor weinig geld prima prestaties en mogelijkheden, zo bleek uit onze review. Zijn krachtigere en duurdere broer, welke gaat onder de naam Transformer Pad TF303CL, is sinds vorige maand al bij een klein aantal winkels te koop maar sinds deze week ligt ook de TF303K in de Nederlandse winkels.

Asus TF303K en TF303CL

Ik kan begrijpen dat het qua modelnummers wat lastig wordt voor de gemiddelde lezer maar het komt er op neer dat de Transformer Pad TF303CL en TF303K qua specificaties, design en mogelijkheden grotendeels hetzelfde zijn. De TF303CL beschikt echter over een 4G-module voor mobiel internet, terwijl de TF303K een WiFi-only model is. Ook is de Intel-processor van de TF303CL vervangen voor een Qualcomm Snapdragon S4 Pro-processor in de TF303K.

Asus-TF303CL

Beide tablets beschikken verder over een 10.1-inch full hd-display, 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, WiFi dual-band met ondersteuning voor Miracast, Bluetooth 4.0, twee camera’s, een USB- en HDMI-poort en Android 4.4 KitKat met daar overheen de ZenUI-skin die door Asus zelf ontwikkeld is. Deze skin voert onder meer een nieuw design voor de instellingen- en notificatiemenu’s door en brengt een aantal door Asus zelf ontwikkelde apps naar de tablet. Een overzicht van alle specificaties en features vind je op de productpagina van de Asus Transformer Pad TF303CL en TF303K.

Asus Transformer Pad kopen

De Transformer Pad TF303CL met Intel-chip en 4G ligt alweer even bij een klein aantal winkels, waaronder Coolblue, in de schappen voor een prijs van 349 euro. De TF303K is sinds deze te koop bij onder meer Coolblue en BCC, voor een adviesprijs van 299 euro. Je hebt de keuze uit een witte en blauwe versie. Let wel; dit is de tablet zonder dock. Asus heeft ook een dock voor beide modellen aangekondigd maar deze is op dit moment nog nergens te vinden.

  • Delen:
Asus Transformer Pad TF303CL en TF303K
Android KitKat (4.4)

Reacties

  1. Daniel Van Wyngene
    11 september, 2014 om 23:45

    Jammer dat de dock van de TF103 er niet op past…

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.