Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Case Logic lanceert Snapview case voor iPad en Galaxy Tab

Geschreven door
Geplaatst op5 september 2014, 15:37 CategorieAccessoires

Case Logic introduceert deze week tijdens IFA 2014 verschillende nieuwe cases voor tablets, waaronder de SnapView case voor de iPad en Galaxy Tab tablets, en de Folio Case voor de iPad.

Case Logic SnapView

De Case Logic SnapView case is ontwikkeld voor de iPad, iPad mini en de Samsung Galaxy Tab 3 tablets. Dit model biedt volgens de fabrikant optimale bescherming en een strak design. Dit jaar komt de SnapView 2.0 in nieuwe kleurstellingen: black, phlox, morel, lime, acai en alkaline voor de iPad, en in graphite, acai, phlox, morel, white, ion en alkaline voor Samsung Galaxy Tab.

Case-Logic-SnapView-2

Het unieke SnapView mechanisme zorgt voor uitmuntende stabiliteit in verschillende kijkhoeken. Zelfs op een ongelijke ondergrond, zoals op schoot, blijft de foliocase veilig op z’n plek. Ook is de flap perfect onder controle te houden en bungelt niet continu los – iets wat veel consumenten belangrijk vinden.

Dankzij de magnetische voorflap heeft de SnapView een automatische wake/sleep-functie. Daarnaast blijven het oplaadpunt, de camera en de volumeknoppen vrij. De case is in meerdere kijkhoeken te vouwen voor een optimaal aantal posities.

Case Logic Folio Case

De Rotating Folio for iPad Air van Case Logic combineert bescherming met een nieuw uiterlijk en licht gewicht. Met zijn nauwsluitende hard-kunststoffen buitenkant, kan de Rotating Folio 360 graden ronddraaien zodat je zowel in landscape- als portrait-modus kunt werken.

Case-Logic-rotating-folio-ipad

De zachte, suède-achtige binnenkant beschermt de tablet ook bij vervoer en tegen stof. De Folio laat zich verder met één klik sluiten, laat poorten en knoppen vrij en heeft een automatische, magnetische wake/sleep-functie.

Helaas heeft Case Logic nog niet bekendgemaakt wanneer de accessoires precies verschijnen en wat ervoor betaald moet worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.