Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Cat Fights komt dinsdag uit op iPad

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2014, 19:01 CategorieApplicaties

De Nederlandse spelontwikkelaar Flow Studios maakt bekend dat Cat Fights aanstaande dinsdag, 9 september, wordt uitgebracht voor iOS. Cat Fights is een vechtgame voor twee spelers, waar katten het tegen elkaar opnemen in grappige pakjes.

Cat Fights

In Cat Fights nemen twee mensen het tegen elkaar op in een vechtgame met katten in de hoofdrol. Anders dan bij andere vechtspellen, hoeven spelers dit keer niet aan de haal te gaan met indrukwekkende of niet-uit-je-hoofd-te-leren-knoppencombinaties, maar is de besturing zo simpel als mogelijk gehouden: Cat Fights speel je door te tappen en te swipen, totdat de andere speler van de brug af valt. Zie het als omgekeerd touwtje trekken.

Cat Fights belooft behoorlijk diep te gaan met het simpele concept. In plaatst van constant aan te vallen, is het ook mogelijk om aanvallen te ontwijken of je tegenstander in de val te lokken en hem slachtoffer te laten worden door omgevingsgevaren. Denk je dat er ruimte is voor één laatste slag? Dan geeft Cat Fights je de mogelijkheid om je vijanden eens en voor altijd gedag te zeggen met een keihard knal.

Als dat nog niet genoeg was, kun je ook je kat aankleden met knotsgekke outfits om je vrienden te imponeren. Geef je zelf of je vrienden een uniek wapen dat je zelf hebt verdiend door tegen elkaar te vechten of door de unieke challenge mode te spelen waar je een race tegen de omgevingen gevaren moet overleven. Cat Fights verschijnt 9 september exclusief in de App Store voor iOS en is het beste te spelen op een iPad.

  • Delen:
Apple iPad Air
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.