Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Crazy Taxi: City Rush geüpdatet met meer content

Geschreven door
Geplaatst op15 september 2014, 9:56 CategorieAndroid

Sega heeft de game Crazy Taxi: City Rush voorzien van nieuwe taxi’s en een nieuwe omgeving, alsmede nieuwe missies en klanten. Crazy Taxi is een knotsgek racespel waar je allerlei mensen moet vervoeren door verschillende steden en dat zo wild en snel als mogelijk moet doen.

Grote contentupdate

Sega’s Crazy Taxi: City Rush heeft dit weekend zijn eerste, grote contentupdate gekregen. De uitgever voegt een compleet nieuwe gebied toe dat lijkt te zijn gebaseerd op Hollywood, aangezien er verwijzingen naar films zijn en je over golfbanen en langs het observatorium kunt rijden. Ook zijn er vijf nieuwe auto’s toegevoegd en die kun je vinden in de showroom van het nieuwe gebied, genaamd Hills. En als nieuwe mentor voegde Sega Cinnamon toe en zij gaat je helpen de stad te verkennen.

Daarnaast heeft Sega nog een aantal kleinere dingen toegevoegd: dertien nieuwe customization-onderdelen, twee nieuwe achievements, de felbegeerde diamanten medailles en verschillende bug fixes.

Crazy Taxi

In Crazy Taxi, waarvan het eerste deel thuis voor het eerst speelbaar was op Sega’s eigen (geflopte) Dreamcast, is het de bedoeling om klanten van punt a naar punt b te brengen. Nu klinkt dat een beetje saai natuurlijk, dus heeft de ontwikkelaar de wereld zo vormgegeven dat er om bijna elke hoe wel een obstakel is. Er zijn auto’s om te ontwijken, mensen om op te pikken en gevaarlijke hellingen om van af te springen.

Crazy Taxi: City Rush is met een vinger te spelen en leent zich uitermate goed voor korte potjes vol waanzin. City Rush heeft wel een kleine primeur: het is voor het eerst mogelijk je eigen taxi te voorzien van upgrades — zowel qua uiterlijk als performance. Ook belooft het spel een vloot aan taxi’s klaar te hebben staan. Via de onderstaande link kun je de game nu gratis binnenhalen. Let wel op: de game ondersteunt in-app-aankopen.

  • Crazy Taxi: City Rush
  • Delen:

Reacties

  1. Taxibedrijf Arnhem
    15 september, 2014 om 13:36

    Taxibedrijf Arnhem Bluecabs steunt de crazy taxi. Super gaaf! En de contentupdate is echt geweldig en zeer uitgebreid.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.