Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dell Inspiron Windows 8-convertibles wel te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2014, 12:02 CategorieWindows

Ondanks eerdere berichtgeving heeft Dell de Inspiron Windows 8-convertibles, onder de namen Inspiron 11 3000 en Inspiron 13 7000, wel uitgebracht in Nederland. De hybrides zijn nu te koop in de webwinkel van de fabrikant.

Convertible

Zo’n drie weken geleden vroegen wij van Tablets Magazine bij Dell na of de laptop/tablet-hybrides Inspiron 11 3000 en Inspiron 13 7000 naar Nederland toe zouden komen. Dat antwoord was toen ‘nee’. Daar is nu dus verandering in gekomen. Wat vanaf nu is het mogelijk om de convertibles via de webshop van Dell te kopen, respectievelijk voor bedragen vanaf 599 en 799 euro. Convertible houdt in dat de apparaten zowel in laptop- als tablet-vorm gebruikt kunnen worden. Het scherm is in verschillende standen te gebruiken, waaronder een stand die hem helemaal om het apparaat heen draait.

Dell-Inspiron-13-7000

Specificaties

Het goedkoopste model in de Inspiron-serie is de Inspiron 11 3000. Deze convertible is voorzien van een 11.6-inch display met een 1.366 bij 768 pixels resolutie en komt onder meer in een configuratie met Intel Bay Trail-processor. Ook is er 4GB aan werkgeheugen en 500GB aan opslaggeheugen aanwezig, vergezeld door usb- en hdmi-poorten en een sd-kaartlezer. Het iets duurdere en grotere model is de Inspiron 13 7000. Dit apparaat is voorzien van een 13.3-inch display met full hd-resolutie, een Intel Core-processor, maximaal 8GB aan werkgeheugen, drie usb 3.0-poorten, een hdmi-poort, een sd-kaartlezer en een toetsenbord met achtergrondverlichting voor de toetsen.

  • Delen:
Dell Inspiron 13 7000
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.