Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #64

Geschreven door
Geplaatst op11 september 2014, 8:30 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer onder meer een app met kalender-widgets en een nieuwe Angry Birds-game.

Month: The Calendar Widget

Gebruik jij je Android tablet ook als agenda en kalender? Dan mag de app Month niet ontbreken op je tablet. Deze app voegt een groot aantal fraaie kalender-widgets aan de mogelijke invulling van je homescreens toe. Het aanbod, compleet te ontgrendelen met een in-app aankoop, bestaat onder meer uit kalenders met het Material Design van Google dat we in Android L terug gaan zien. In totaal zijn er 70 thema’s beschikbaar dus er is voor ieder wat wils.

Month

Month kan gratis uit de Play Store gedownload worden maar alle thema’s worden ontgrendeld middels een in-app aankoop.

 • Month

Angry Birds Stella

Angry Birds is nog steeds één van de meest populaire game-reeksen voor mobiele apparaten maar de laatste paar releases werden niet bijzonder goed ontvangen. De nieuwste release, Angry Birds Stella, krijgt echter weer lovende kritieken en laat weer zien waarom zoveel mensen aan het spel verslaafd waren. Het unieke aan de gameplay van Angry Birds Stella is dat spelers een extra gameplaymogelijkheid voor de kiezen krijgen. Hoewel de basis van de game gelijk is aan de allereerste Angry Birds, kun je nu in de lucht het vogeltje stil leggen en vanaf dat punt opnieuw een koers bepalen. Dat moet zorgen voor een compleet nieuwe strategische laag.

Angry-Birds-Stella

Angry Birds Stella voor Android is gratis te downloaden, maar natuurlijk zijn er ook weer in-app aankopen aanwezig.

 • Angry Birds Stella

HomeTube

Zitten jouw kinderen ook altijd op je Android tablet en vind je het lastig om continu te controleren of ze wel gepaste content te zien krijgen? Dan is de HomeTube-app interessant. HomeTube is een third-party YoutTube-applicatie waarmee kinderen gemakkelijk en snel door veilige content op YouTube kunnen bladeren. De app stelt video’s voor die geschikt zijn voor kinderen, zonder dat je er zelf bovenop hoeft te zitten. Als ouder heb je ook nog invloed op de lijst met video’s die getoond wordt, mochten er toch video’s inzitten die je liever niet aan je kinderen laat zien. De app is vooral bedoeld voor kinderen die nog niet kunnen lezen en schrijven.

Hometube

HomeTube is gratis te downloaden uit de Google Play Store maar om alle opties te ontgrendelen moet een in-app aankoop van 1 euro gedaan worden.

 • HomeTube

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

 • Delen:

Reacties

 1. Henri Roodveldt
  11 september, 2014 om 8:55

  Ik ben groot fan van Getting Things Done (GTD) waarmee je je inbox ‘leeg’ kunt houden. Een fantastische oplossing daarvoor is IQTELL, dat je grotendeels gratis kunt gebruiken. Er is ook een prima app voor, die uitstekend werkt om op je telefoon of tablet heel snel al je mail te verwerken. De app is gratis!

  Een ander programma is WorkFlowy. Maakt prima outliners en is gratis. Ook de app werkt heel goed, zeker voor onderweg.

  Aanraders!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.