Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #65

Geschreven door
Geplaatst op18 september 2014, 15:16 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer onder meer een app met kalender-widgets en een nieuwe Angry Birds-game.

Noyze Volume Panel

Een Android tablet is ideaal voor gebruik als mediaspeler, vooral als je zelf wat muziek wilt luisteren of een filmpje wilt kijken. het Noyze Volume Panel is een vrij simpele app waarmee wat extra gebruiksgemak toegevoegd wordt. Door het gebruik van deze app kun je het volume aanpassen (middels tientallen instellingen en thema’s die gebaseerd zijn op toestellen van andere merken en besturingssystemen als Windows en BlackBerry), zonder hiervoor de volumeknoppen op de tablet aan te raken. De applicatie werkt alleen met tablets die draaien op Android 4.3 Jelly Bean of een recentere versie. De app is overigens ook ideaal voor diegenen die een tablet hebben waarvan de volume-knoppen niet meer werken.

Noyze-Android-app

Noyze Volume Panel kan gratis uit de Play Store gedownload worden.

  • Noyze

Goat Simulator

Ben je op zoek naar een spelletje voor je Android tablet waarmee je komend weekend door kunt komen? Dan is Goat Simulator, wat overigens niet echt een simulator is, een echte aanrader. In dit spel speel je met een geit die heel wat ravage kan aanrichten en waar de regels van de zwaartekracht anders zijn dan in de echte wereld. Het is een hilarische game waarmee je zeker wat uurtjes lol zult hebben. MAar, dat mag ook wel voor een prijs van 4,49 euro.

Goat-Simulator

Goat Simulator is voor een rijs van 4,49 euro te downloaden uit de Google Play Store.

  • Goat Simulator

De Speld

Het is alweer even geleden dat we een Nederlandse app behandeld hebben dus bij deze; als je een Android tablet hebt dan mag De Speld niet ontbreken. Je kent de website vast en zeker want hier verschijnen dagelijks de meest hilarische satirische nieuwtjes, gebaseerd op het echte nieuws dat we dagelijks voorgeschoteld krijgen. De app van De Speld is voorzien van een verbeterd design, push-berichten en de mogelijkheid om artikelen op te slaan voor offline lezen. Naast artikelen vind je in deze app video’s en podcasts met dezelfde satire.

De-speld

De Speld is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • De Speld

Extra: Google Play Kiosk

Een extra aanrader voor deze week is Google Play Kiosk. Het is namelijk sinds begin deze week in Nederland mogelijk om kranten en tijdschriften via Google aan te schaffen, zowel in abonnementsvorm als los. Meer hierover lees je in ons artikel over Google Play Kiosk.

Google-Play-kiosk

Google Play Kiosk is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Google Play Kiosk

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.