Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #66

Geschreven door
Geplaatst op25 september 2014, 8:30 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer onder meer een app waarmee je documenten officieel kunt ondertekenen.

Adobe EchoSign

Ben je een zakelijke tabletgebruiker en moet je regelmatig documenten ondertekenen? Dan mag Adobe EchoSign niet op je Android tablet ontbreken. Met deze app, en een bijbehorend abonnement, kun je overal waar je bent met behulp van je tablet documenten ondertekenen. Gesigneerde documenten worden met encryptie worden bewaard en naar meerdere personen gestuurd worden. Ook kun je verstuurde documenten volgen middels status updates zodat je precies weet waar het document zich bevindt, en kun je andere op je tablet een document laten tekenen. De app is compleet geoptimaliseerd voor Android tablets.

Adobe-EchoSign

Adobe EchoSign kan gratis uit de Play Store gedownload worden maar een abonnement van 4,99 dollar per maand is vereist om van de dienst gebruik te maken.

  • Adobe EchoSign

Instapaper

Instapaper is een app die al geruime tijd voor Android tablets beschikbaar is maar deze week is er een update doorgevoerd waardoor we er nog eens de aandacht op willen vestigen. Instapaper is namelijk nu, in uitgeklede versie, gratis te gebruiken. Instapaper is een app waarmee je gemakkelijk bookmarks kunt opslaan en later terug kunt lezen, zowel on- als offline. Sinds deze week kun je de gratis versie downloaden en krijgt daarmee toegang tot alles waar mensen die voor de app betaalden toegang tot hadden. Of je sluit nu een abonnement af en krijgt toegang tot een aantal nieuwe, toffe features. Eén van de features is dat je de tekst kunt omzetten in spraak, zodat je ook kunt luisteren naar de artikelen die je nog had willen lezen.

instapaper-android

Instapaper is gratis te downloaden uit de Google Play Store. Middels een in-app aankoop kun je een maandabonnement van 2,31 euro afsluiten of meteen voor een heel jaar gaan voor 23,19 euro.

  • Instapaper

HeadsUp

Met de komst van Android L krijgen alle toestellen, welke de update aangeboden krijgen, toegang tot nieuwe notificaties. Google toont notificaties voortaan in een minimale pop-up die over bijvoorbeeld een video die je kijkt verschijnt. Wil je dit echter nu al op je tablet hebben, of krijgt je tablet die update naar Android L niet, dan is de app HeadsUp interessant. HeadsUp geeft alle notificaties als een pop-up weer op het scherm. Je kunt de stijl van de notificaties zelf aanpassen, middels een licht of donker thema.

HeadsUp is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • HeadsUp

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.