Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #60

Geschreven door
Geplaatst op10 september 2014, 18:34 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week onder andere een app waarmee je de laagste prijzen voor producten kunt zoeken.

Angry Birds Stella

In september kondigde Rovio, de uitvinder en maker van de Angry Birds reeks, een nieuw spel aan: Angry Birds Stella. Ondertussen is het spel uitgekomen en gratis te downloaden in de App Store. Wat uniek aan het spel is, is dat het zich voornamelijk focust op vrouwelijke spelers. Dat zie je onder andere aan de vijf hoofdpersonages, die vrouwelijk zijn. De hoofdpersonen maken samen avonturen mee die hun vriendschap testen. De gameplay is voor een groot deel hetzelfde als de Angry Birds spellen, maar er is een extra mogelijkheid bijgekomen waarbij je een vogel in de lucht stil kunt laten hangen om vervolgens een nieuwe richting te kiezen.

angry-birds-stella

Angry Birds Stella is gratis te downloaden in de App Store.

  • Angry Birds Stella

Pro Scanner

Sta je wel eens in de winkel en ben je bang dat je te veel betaald voor een artikel? Met de app Pro Scanner verdwijnt dat probleem als sneeuw voor de zon. Open de app, die beschikbaar is voor zowel de iPhone als de iPad, en scan een barcode. De app weet welk artikel je in je handen hebt en zoekt vervolgens de prijzen in webwinkels, zoals Bol.com. Vanuit de app kun je de webshop meteen openen en het product bestellen. De app is gratis, omdat de ontwikkelaar een klein bedrag ontvangt van de webwinkel als vergoeding.

Pro Scanner

Pro Scanner is gratis te vinden in de App Store.

  • Pro Scanner

Etsy

Wie niet van standaard meubels en accessoires van bijvoorbeeld Ikea houdt is bij Etsy aan het goede adres. Op Etsy kunnen mensen zelfgemaakte producten, zoals hoezen, tassen, kandelaars of posters verkopen. Onlangs heeft de app een update gehad waardoor brossen door alle producten nog makkelijker gaat. Ook als je niet van plan bent om iets te kopen, is het leuk om door de Etsy app te bladeren en inspiratie op te doen.

Etsy

Etsy is gratis beschikbaar in de App Store.

  • Etsy

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.