Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #61

Geschreven door
Geplaatst op17 september 2014, 11:51 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week onder drie leuke spelletjes waarmee je de tijd gemakkelijk kunt doden.

Bicolor

De app Bicolor heeft een simpel idee maar wordt al snel veel moeilijker. Je probeert het hele scherm dezelfde kleur te geven, in de eerste levels roze, daarna blauw. Gele blokjes gooien echter roet in het eten, die moet je namelijk weghalen. In het begin hoef je alleen de gele blokjes van kleur te veranderen, later zul je eerst de gele blokjes op een tactische manier moeten verspreiden, waarna je ze weer roze moet maken zodat het hele scherm dezelfde kleur heeft. Bicolor is niet alleen leuk: de app ziet er ook nog eens prachtig uit met leuke geluidjes.

BiColor

Wie snel is kan Bicolor nog gratis downloaden, want het is Apple’s app van de week.

  • Bicolor

Red Bull Air Race

Heb je wat meer tijd, dan is Red Bull Air Race een leuk spel om te spelen. Je bestuurt een vliegtuigje en moet een parcours afleggen in een zo snel mogelijke tijd. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want een van de opblaaspylonnen aanraken levert je al strafpunten op. De tutorial van Red Bull Air Race is duidelijk waardoor je al snel goed kunt vliegen. Door een account aan te maken of in te loggen met Facebook kun je online tegen vrienden of onbekenden racen.

Red Bull Air Race

Red Bull Air Race is gratis te downloaden.

  • Red Bull Air Race

Assasain’s Creed Pirates

Gamers kennen de Assasain’s Creed reeks maar al te goed, een spel waarin je ongelofelijk veel vrijheden hebt en kunt doen wat je wilt. Assasain’s Creed Pirates, het nieuwste deel uit de serie is nu ook uitgekomen op de iPad. Het spel is vrij groot en duurt dus even om te installeren, maar daarna heb je ook wel wat. In Assasain’s Creed Pirates kun je varen met boten, gevechten tussen boten leiden en de grootste kapitein worden.

Assasain’s Creed Pirates

Assasain’s Creed Pirates is gratis te downloaden in de App Store.

  • Assasain's Creed Pirates

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.