Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #62

Geschreven door
Geplaatst op24 september 2014, 12:59 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week onder andere een app waarmee je kennis van allerlei zaken bij kunt spijkeren.

Fifa 15 Ultimate Team

Fifa 15 Ultimate Team is gisteren verschenen voor de iPad. In dit spel ben je de manager van een voetbalclub, die je naar de top probeert te brengen. Je kunt nieuwe spelers kopen met virtueel geld. Dat virtuele geld verdien je door wedstrijden te spelen. Je kunt de wedstrijden laten simuleren, maar het is natuurlijk veel leuker om zelf de touwtjes in handen te nemen en de wedstrijd zelf te spelen. Ook dat kan in Fifa 15 Ultimate Team.

Fifa 15 Ultimate Team

Fifa 15 Ultimate Team is gratis te downloaden.

  • Fifa 15: Ultimate Team

Gibbon

Gibbon is een Nederlandse startup die de manier waarop we leren wil veranderen. Ondanks hebben ze hun eerste iPad app gelanceerd, die zeker de moeite waard is. In plaats van boeken leer je uit ‘playlists’, die andere mensen samengesteld hebben. Deze playlists bestaan uit video’s van Youtube, artikelen op websites en afbeeldingen. Het leuke hiervan is dat de stof niet verouderd is maar altijd bij de tijd is. Elke week 30 minuten Gibbon gebruiken is volgens de makers al genoeg om binnen enkele weken nieuwe skills op te down.

Gibbon app

Gibbon is gratis beschikbaar in de App Store.

  • Gibbon

Epic Zen Garden

Wie de presentatie van Apple tijdens WWDC gezien heeft, heeft ook de app Epic Zen Garden voorbij zien komen. Apple liet de app zien omdat deze gebruik maakt van de nieuwe ‘metal’ techniek van Apple, waarbij grafische beelden nog realistischer zijn. Nu is de app ook te downloaden in de App Store, en kun je zelf de prestaties bekijken. Maar de app is ook handig: een tijdje rondkijken in de app brengt je al snel tot rust door de muziek en sfeer die er hangt.

Epic Zen Garden app

Epic Zen Garden is gratis te downloaden.

  • Epic Zen Garden

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Reacties

  1. Pettel
    24 september, 2014 om 22:48

    De vernieuwde weer app van Yahoo. Fantastische Graphics. Zeker op de iPad Retina.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.