Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dropbox werkt nog niet goed met iOS 8

Geschreven door
Geplaatst op17 september 2014, 10:02 CategorieApplicaties

Dropbox heeft aangegeven dat iOS 8 voor problemen zorgt wanneer de app automatisch gemaakte foto’s probeert te uploaden. Een update is onderweg, terwijl een andere update momenteel ervoor zorgt dat foto’s niet geüpload worden.

Dropbox

Dropbox heeft ontdekt dat iOS 8, het nieuwe mobiele besturingssysteem van Apple voor iPhone en iPad, voor compatibility-problemen zorgt. Het kan namelijk zijn dat wanneer gebruikers vandaag overstappen van iOS 7 naar iOS 8, dat foto’s en video’s niet goed geüpload worden naar de cloudopslagdienst. Momenteel wordt alleen de Recently Added-map goed gesynchroniseerd.

Dropbox raadt daarom aan dat je nog geen foto’s of video’s moet verwijderen van je mobiele apparaat wanneer je er zeker van wil zijn dat ze ook echt daadwerkelijk in de cloud staan. Op het moment geldt dit dus alleen voor iOS 8, dus let goed op als je gaat updaten. Dropbox heeft al een update uitgebracht waarmee het voorkomt dat er iets geüpload wordt, met als doel dat er geen verwarring ontstaat over wat er wel of niet in de cloud staat.

Uiteraard werkt Dropbox aan een oplossing voor het probleem.

iOS 8

iOS 8 is het nieuwe besturingssysteem van Apple voor iPhone en iPad. Met de software wil Apple een betere samenwerking en integratie tussen iOS 8 en OSX Yosemite realiseren. Daarnaast heeft Apple enorm veel features verbeterd én toegevoegd. Als je alles wil lezen over wat iOS 8 te bieden heeft, dan lees je dat in ons uitgebreide artikel. iOS 8 is vanaf vandaag te downloaden voor alle iPhone-bezitters vanaf iPhone 4 en alle iPad-bezitters vanaf de vierde generaties. De iPhone 6 Plus wordt vanaf dag één al voorzien van het nieuwe besturingssysteem.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.