Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Eerste accessoires Google Nexus 9 in ontwikkeling’

Geschreven door
Geplaatst op1 september 2014, 15:07 CategorieAndroid

Het is alweer een hele tijd geleden dat Google een nieuwe Nexus-tablet aankondigde maar als we alle geruchten mogen geloven kunnen we binnenkort een nieuw model verwachten. Wanneer en wat precies blijft voorlopig gissen maar dat HTC de tablet ontwikkelt lijkt zo goed als vast te staan. Vandaag is er zelfs al informatie over accessoires voor tablet opgedoken.

Het Twitteraccount @upleaks, de zelfbenoemde opvolger van @evleaks, heeft vandaag informatie verspreid over twee accessoires die HTC voor de Google Nexus 9 in ontwikkeling zou hebben. De eerste accessoire is de Magic Cover, een beschermhoes voor de nieuwste tablet van Google en HTC. Deze accessoire moet in meerdere kleurvarianten verschijnt en komt in een lederen en een plastic versie.

De tweede accessoire die volgens @upleaks in ontwikkeling is, is de Keyboard Folio. Deze accessoire moet laptop-functionaliteit naar de nog onaangekondigde Nexus 9 brengen. Het is echter nog niet duidelijk of het gaat om een draadloze verbinding en hoe het keyboard precies vormgegeven wordt. Ook kunnen we nog niet opmaken wat de adviesprijzen voor de accessoires gaan zijn.

Maar, voordat we de accessoires teveel aandacht geven moeten we natuurlijk maar afwachten of Google en HTC daadwerkelijk dat op de markt brengen wat we verwachten. Als we de geruchten mogen geloven beschikt de Google Nexus 9 over een 8.9-inch display met een 2.560 bi 1.600 pixels resolutie en draait het geheel op een Nvidia Tegra K1-processor. De tablet zou verder beschikken over 2GB aan werkgeheugen, maximaal 32GB aan opslaggeheugen, 4G-connectiviteit en Android L als besturingssysteem.

  • Delen:
Nieuwe Google Nexus 7 (2013)
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.