Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Email-app Acompli nu uit op Android

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2014, 13:35 CategorieAndroid

De app Acompli is eigenlijk meer dan een email-app alleen, omdat het ook verschillende clouddiensten, zoals Dropbox, Google Drive en OneDrive van Microsoft, en je agenda samenvoegt onder één app. Heel handig voor zakelijk gebruik.

Acompli

Acompli is een zakelijke app die het gemakkelijk moet maken om verschillende diensten onder één noemer te vinden. Acompli combineert clouddiensten als Dropbox, Google Drive en OneDrive van Microsoft met je agenda en je email, van onder andere Gmail, Yahoo en Microsoft Exchange. Eerder verscheen de handige app al voor Apple’s iOS-platform en de app is sinds nu ook uit voor Android. Samen met de app lanceert Acompli ook meteen een nieuwe feature, genaamd Focussed Inbox. Qua functionaliteit lijkt het sterk op Google’s Priority Inbox, daar het je e-mail sorteert op mate van belang.

Desondanks werkt Focussed Inbox toch net anders dan Priority Inbox. Daar waar Google registreert welke e-mail je wel en niet opent of meteen weggooit, kijkt Acompli naar de e-mails die je daadwerkelijk beantwoord hebt. Die krijgen voorrang in de Focussed Inbox. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om deze functie in z’n geheel af te sluiten en gebruik te maken van de app zoals je ook je normale email-app zou gebruiken. Let wel op: de instelling staat automatisch aan en je krijgt alleen melding wanneer er een nieuwe e-mail binnenkomt in de Focussed Inbox.

De app is al een tijdje uit voor iOS en is nu dus ook te downloaden voor Android. Je vindt de app via de onderstaande link.

  • Acompli
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.