Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Extra aflevering GTST via tablet en smartphone te kijken

Geschreven door
Geplaatst op24 september 2014, 10:46 CategorieApplicaties

De 5000ste aflevering van de populaire soap GTST staat voor de deur en dat betekent dat de makers weer iets moois voor alle fans in petto hebben. Net als bij eerdere jubilea kunnen we een extra aflevering verwachten maar deze keer geen dubbele uitzending op tv.

Als je een tablet of smartphone hebt dan kun je middels de GTST 5000-app, welke volgende maand uitgebracht wordt, een extra aflevering tegelijkertijd met de normale uitzending op tv bekijken. Deze aflevering geeft je, volgens de makers, een uniek perspectief op het verhaal, iets dat ook niet eerder in de Nederlandse tv-geschiedenis gedaan is.

GTST loopt al sinds 1 oktober 1990 op de Nederlandse tv en op 17 oktober aanstaande wordt de alweer 5000ste aflevering uitgezonden. Het is de bedoeling dat fans van de serie de GTST 5000-app vanaf 10 oktober downloaden en openen zodra de aflevering op 17 oktober begint. De extra aflevering is alleen via de applicatie te bekijken en is, zo laat één van de acteurs weten, in Israel opgenomen en focust zich onder meer op de verhaallijnen van Vincent en Nina, en Lorena en Lucas.

De GTST 5000-applicatie kan vanaf 10 oktober gratis gedownload worden in de Google Play Store voor Android en in de App Store voor iOS (iPad en iPhone).

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.