Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Firefox updatet Android-app

Geschreven door
Geplaatst op3 september 2014, 17:21 CategorieAndroid

Firefox heeft deze week zijn Android-app geüpdatet. De browser is nu in 55 talen te gebruiken en gebruikers zijn in staat om de taal aan te passen, los van de systeeminstellingen. Ook kan het Home Screen aangepast worden en is het gemakkelijker gemaakt om je browsergeschiedenis te wissen.

Firefox voor Android

De nieuwe update van de browser-app van Firefox maakt het niet alleen gebruiksvriendelijker, door meerdere talen aan te bieden en een versimpelde manier van je geschiedenis te wissen, maar ook nog eens een stuk veiliger. Firefox heeft het namelijk mogelijk gemaakt om aan het einde van elke sessie je geschiedenis te wissen, zodat je altijd de controle houdt over je privacy. Wanneer je nu naar de onderkant van de pagina History gaat, vind je een knop die met één tap alle geschiedenis verwijderd.

Ook is het nu mogelijk om Firefox in een andere taal te gebruiken, los van de taal die als standaard staat ingesteld op je Android-tablet. Je hebt de keuze uit 55 talen en je hoeft, na het instellen van de nieuwe taal, de browser niet eens opnieuw op te starten. Een andere knop die het softwarebedrijf heeft toegevoegd, is de Firefox Sync-knop. Wanneer je nog niet van deze service gebruikt maakt, waar je gemakkelijk al je wachtwoorden en inloggegevens kunt opslaan en gebruiken tussen verschillende apparaten, dan helpt de app je op weg daarmee te beginnen.

ALs laatste aanvulling biedt Firefox nu de mogelijkheid om bij een handjevol websites direct door de content te navigeren, zoals Instagram, Pocket, Vimeo en Wikipedia. Zo hoef je niet eerst naar de websites te gaan om te zoeken wat je nodig hebt en is de informatie weliswaar een tap dichterbij gekomen dan voorheen.

  • Firefox
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.