Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fruit Ninja wordt in oktober flink vernieuwd

Geschreven door
Geplaatst op23 september 2014, 9:26 CategorieAndroid

Ontwikkelaar Halfbrick heeft aangekondigd dat het Android- en iOS-spel Fruit Ninja in oktober van een gigantische update wordt voorzien. Zowel de interface, het menu als de gameplay wordt onder handen genomen – zulke updates komen eigenlijk alleen voor in vervolgdelen.

Fruit Ninja

Begin oktober wordt het Android- en iOS-spel Fruit Ninja voorzien van een gigantische update. In het spel Fruit Ninja krijgen spelers de taak om fruit te snijden dat in de lucht wordt gegooid. Dat doen spelers door met hun vinger over het scherm te vegen. Het doel van het spel is, net zoals met bijna alle casual spellen, een zo hoog mogelijke score te behalen. Sinds z’n intitiële release in 2010, is de game goed voor meer dan een half miljoen downloads, verspreid over Android, iOS en zelfs een klein beetje Windows Phone. Of de Xbox Kinect-versie wordt meegeteld, weten we niet.

Ontwikkelaar Halfbrick, verantwoordelijk voor het gekke fruit snijden, heeft aangegeven dat de grote update, die begin oktober uit moet komen voor Android en iOS, onder andere ervoor gaat zorgen dat het navigeren door menu’s een stuk soepeler zal gaan. Daarnaast zullen er verschillende voorwerpen zijn, zoals zwaarden, die effect gaan hebben op de gameplay – voorheen was dit enkel een cosmetische aanpassing. Volgens de ontwikkelaar moet dit een geheel nieuwe laag aan strategisch fruit snijden aansnijden. Dit moet de leaderboards flink op de kop gaan zetten.

Fruit Ninja is te downloaden voor Android-, iOS- en Windows 8 en is te vinden via de onderstaande downloadlinks. De game heeft gratis versies beschikbaar en versies die 65 cent (Android), 89 cent (iOS) en 1,99 euro (Windows) kosten.

  • Fruit Ninja
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.