Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Goat Simulator uit op Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op17 september 2014, 10:43 CategorieAndroid

Eén van de meest hilarische spellen die eerder dit jaar op pc verscheen, is nu uit op Android en iOS: het spel Goat Simulator, dat eigenlijk geen simulator is. In het spel speel je met een geit die heel wat ravage kan aanrichten en waar de regels van de zwaartekracht anders zijn dan in de echte wereld.

Goat Simulator

Het spel Goat Simulator werd in janauri 2014 bedacht als grap van gameontwikkelaar Coffee Stain Studios. Het originele idee was om een soort skateboard game te maken; maar in plaats van punten te scoren, moet je alles slopen en in plaats van te spelen met een persoon op een skateboard, speel je met een geit. De eerste beelden die de studio op YouTube zette sloegen zo goed aan, dat de studio besloot om het hilarische spel serieus verder te ontwikkelen voor het pc-platform Steam, waar het spel, dat op 1 april uitkwam, voor tien euro wordt verkocht.

Goat Simulator is nu dus uit voor iOS- en Android-apparaten. Het is geheel trouw gebleven aan het origineel. Dat betekent dat je in een grote omgeving loopt als een geit en ondertussen de boel sloopt. Je kunt met mensen en objecten gooien, benzinestations en andere dingen laten ontploffen en eigenlijk overal waar je komt ravage aanrichten. De game bevat enorm veel bugs, zoals uitgerekte ledematen of dingen die ineens lijken te worden afgeschoten door een katapult, maar de makers zien dat als features. Bugs die het spel serieus laten crashen, haalt de studio er wel uit.

Goat Simulator kun je downloaden via de onderstaande links en kost 4,49 euro. Coffee Stain Studios heeft echter aangegeven dat dit spel je geld niet waard is en dat je het maar beter kunt uitgeven aan andere dingen, zoals een stapel stenen of misschien zelfs wel een echte geit. Je kunt zo niet stellen dat ze je niet gewaarschuwd hebben.

  • Goat Simulator
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.