Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Goedkope 7-inch HP 7 G2 tablet duikt op in Frankrijk

Geschreven door
Geplaatst op15 september 2014, 13:44 CategorieAndroid

HP is bezig met een offensief op het gebied van Android tablets. De Amerikaanse fabrikant heeft de afgelopen maande verschillende nieuwe modellen uitgebracht en lijkt nog lang niet aan stoppen te denken. Op de Franse website van de fabrikant is namelijk wederom een nieuw model gespot, deze keer een 7-inch tablet die voor een prijs van rond de 100 euro verkocht wordt.

Op de Franse website van HP zien we de HP 7 G2 terug. Dit model is een echt budgettablet en komt in een WiFi-only en een 4g-versie op de markt. Beide modellen zijn nog niet officieel aangekondigd maar de WiFi-only variant heeft in Frankrijk reeds een prijs van ruim 110 euro meegekregen.

Voor 110 euro krijg je onder meer een 7-inch ips lcd-display met een resolutie van 1.280 bij 720 pixels en een Allwinner A33 quadcore-processor met een kloksnelheid van 1.2GHz. Onder de motorkap zien we verder 1GB aan werkgeheugen en 8GB aan opslaggeheugen dat middels een microSD-kaart uitgebreid kan worden terug.

HP-7-G2

Verder beschikt de HP 7 G2 over een microUSB 2.0-poort, een 0.3 megapixel webcam aan de voorzijde, een 2.0 megapixel camera aan de achterzijde, gps, Bluetooth 4.0 en WiFi 802.11b/g/n. De tablet draait op Android 4.4.2 KitKat-software.

Op de afbeelding is, zoals je wellicht gespot hebt, het logo van Intel te zien op de achterzijde. HP komt namelijk ook met een 4g-versie die waarschijnlijk beschikt over een Intel Atom Z2520-processor. Wanneer HP de tablets officieel presenteert is vooralsnog onduidelijk.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.