Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Haier HaierPad tablets begin 2015 naar Nederland

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2014, 21:13 CategorieAndroid

IFA 2014 zit er weer op maar toch hebben we nog voldoende interessant tabletnieuws te melden. Zo hebben we van Haier, een fabrikant waar we al meerdere keren over geschreven hebben, vernomen dat het bedrijf in 2015 naar Nederland komt.

Haier is één van de grootste witgoedfabrikanten ter wereld en ook op het gebied van bruingoed wordt het marktaandeel elk jaar groter. In Europa timmert Haier al enkele jaren aan de weg maar in Nederland kennen we het merk nog amper. Daar moet volgend jaar echter verandering komen.

Tijdens IFA 2014 hebben we een rondje gelopen op de stand van Haier en daar kwamen we heel wat interessante producten tegen, van tv’s tot tablets. De nieuwste tablets van het bedrijf werden begin deze maand, vlak voor IFA, al aangekondigd, inclusief prijzen voor de Nederlandse markt.

Haier introduceert dit jaar maar liefst vijf nieuwe Android tablets, waaronder de HaierPad 971, het topmodel voor 2014. Deze tablet heeft een formaat van 9,75-inch, beschikt over een ips lcd-display met een resolutie van 2.048 bij 1.536 pixels en draait op een niet nader benoemde quadcore-processor met een kloksnelheid van 1.8GHz. Dit model krijgt een adviesprijs van 249 euro mee.

Ook komt Haier met zijn eerste Windows 8 tablet. De HaierPad W81 beschikt over een 8-inch ips lcd-display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels en draait op Windows 8.1-software. Dit model moet in het vierde kwartaal verschijnen voor een prijs van 199 euro.

Maar, voor de Nederlandse markt gelden de data die door Haier genoemd werden dus nog niet, simpelweg omdat Haier nog niet in Nederland aanwezig is. Het bedrijf laat ons echter weten dat de intentie is om de HaierPad tablets en andere elektronicaproducten begin 2015 naar Nederland te brengen. Diverse grote elektronicaketens gaan de tablets voeren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.