Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP introduceert Slate 8 Plus Android tablet in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op3 september 2014, 10:34 CategorieAndroid

HP heeft dit jaar al heel wat tablets op de markt gebracht maar de meeste nieuwe modellen hebben de Nederlandse markt nog steeds niet bereikt. Vandaag is er echter weer een nieuwe tablet op de website van de Amerikaanse fabrikant verschenen; de HP Slate 8 Plus.

De HP Slate 8 Plus is een nogal prijzige Android tablet, zeker als we kijken naar welke specificaties je krijgt. Dit model is voorzien van een 8-inch ips lcd-display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels. Onder de motorkap zien we een HiSilicon Balong-processor met een kloksnelheid van 1.6GHz terug, vergezeld door 1GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uitgebreid kan worden

Ook is de tablet voorzien van Wi-Fi 802.11n met ondersteuning voor Miracast, Bluetooth 4.0 voor draadloze communicatie, een microUSB-poort, een 5 megapixel camera aan de achterzijde, een 1 megapixel camera aan de voorzijde, gps voor locatiebepaling en een 18.3 Whr accu. De tablet draait op Android 4.2.2. Jelly Bean terwijl Android 4.4 KitKat toch alweer geruime tijd beschikbaar is. Wellicht het meest interessante is dat de tablet standaard over een simkaart-slot met 3G-module beschikt. Dit maakt mobiel internet onderweg mogelijk.

HP-Slate-8_plus-2

Via de website van de Amerikaanse fabrikant wordt de HP Slate 8 Plus aangeboden voor een prijs van 299 euro. Of en wanneer de tablet naar Nederland komt is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.