Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instapaper krijgt gratis en betaalde versies op iOS 8

Geschreven door
Geplaatst op19 september 2014, 9:01 CategorieApplicaties

Instapaper, een speciaal ontwikkelde app waar je overzichtelijk bookmarks in opslaat, krijgt zowel een betaalde als een gratis versie op iOS 8. Ook gaat de dienst gebruikmaken van Apples tekst-naar-spraak-optie, waardoor je voortaan kunt luisteren naar de teksten.

Instapaper voor iOS 8

Instapaper heeft een flinke update gekregen voor iOS 8. Met Instapaper kun je overzichtelijk je bookmarks, je favoriete websites, terugvinden en lezen wanneer je daar de tijd voor hebt. Met de update is het voor de app mogelijk om bijvoorbeeld in slechts één stap de bookmark al op te slaan, dankzij de het System Share Sheet. Met een druk op de knop heb je al je favoriet opgeslagen en daardoor hoef je niet meer handmatig url’s te kopiëren of de links naar de site te mailen naar je Instapaper-e-mailadres. Ook vind je een lijst laatst opgeslagen webpagina’s terug in je notificatiecentrum. Instapaper op iOS was eigenlijk de laatste versie die nog geen snel opslagsysteem had, op Android kon dat al, bijvoorbeeld.

De update stelt gebruikers ook in staat om de tekst naar spraak over te zetten. Daardoor kun je nu luisteren naar de artikelen die je eigenlijk had willen teruglezen. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens het fietsen of autorijden up to date blijven met je eigen interesses. Je kunt zelfs een playlist maken met te beluisteren artikelen. Ga je voor de gratis versie van Instapaper, dan kun je slechts vijf artikelen toevoegen. Ga je voor de betaalde, dan kun je een oneindig grote playlist maken. Als laatste kun je een profiel bij de dienst aanmaken en daarna je vrienden toevoegen, zodat je van elkaar kunt zien welke bookmarks worden opgeslagen en gelezen.

  • Instapaper
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.