Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instapaper nu ook gratis te gebruiken op Android

Geschreven door
Geplaatst op22 september 2014, 15:38 CategorieAndroid

Vorige week kondigde Instapaper een freemium-model aan voor iOS 8 en die is vanaf nu ook beschikbaar voor mensen met het Android-besturingssysteem. Naast een gratis versie is er ook een versie waar je een abonnement voor kunt afsluiten.

Instapaper voor Android

Instapaper is een app waarmee je gemakkelijk bookmarks (ook wel favorieten of je bladwijzers genoemd) kunt opslaan en later terug kunt lezen, zowel on- als offline. Voor iOS verscheen vorige week de update waarmee het mogelijk was om te kiezen voor twee opties: of je downloadt de gratis versie en krijgt daarmee toegang tot alles waar mensen die voor de app betaalden toegang tot hadden of je sluit nu een abonnement af en krijgt toegang tot een aantal nieuwe, toffe features. Eén van de features is dat je de tekst kunt omzetten in spraak, zodat je ook kunt luisteren naar de artikelen die je nog had willen lezen. Handig voor wanneer je vaak autorijdt of fietst, bijvoorbeeld.

Ook krijgt Instapaper voor Android tevens de mogelijkheid gebruikers profielen aan te laten maken, zodat ze niet alleen hun eigen bladwijzers met hun vrienden kunnen delen maar ook kunnen zien wat hun vrienden lezen. Je kunt zelfs een playlist maken met te beluisteren artikelen. Ga je voor de gratis versie van Instapaper, dan kun je slechts vijf artikelen toevoegen. Ga je voor de betaalde, dan kun je een oneindig grote playlist maken. Ook krijg je toegang tot een oneindig aantal highights, terwijl de gratis versie dat aantal beperkt tot vijf. Je kunt een maandabonnement van 2,31 euro afsluiten of meteen voor een heel jaar gaan. Dan kost het je 23,19 euro.

Lees hier meer over de update die voor iOS 8 is uitgebracht: Instapaper krijgt gratis en betaalde versies op iOS 8.

  • Instapaper
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.