Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iOS 8 beta-code bevestigt vingerafdrukscanner nieuwe iPads’

Geschreven door
Geplaatst op30 september 2014, 11:46 CategorieiPad

Waarschijnlijk nog een maandje geduld en dan weten we welke vernieuwingen Apple doorvoert in de volgende generatie iPads. Het bedrijf uit Cupertino presenteert volgende maand waarschijnlijk een nieuwe iPad Air en iPad mini en uit de code van iOS 8 beta kunnen we opmaken dat deze modellen over een TouchID, oftewel vingerafdrukscanner, beschikken.

Er gaan al een jaar geruchten over de iPad Air 2 en de iPad mini retina 2. Als we de laatste geruchten mogen geloven verschijnt de iPad Air 2 volgende maand maar moeten we wat maanden extra geduld hebben voor de derde generatie iPad mini. Natuurlijk blijft het gissen, ook over de specificaties van beide modellen. Toch lijkt de komst van de TouchID nu zeker.

Uit de privacy policy, onderdeel van iOS 8 beta-code, kunnen we opmaken dat de volgende generatie iPads beschikken over de vingerafdrukscanner die we ook in de iPhone 6 Plus terugvinden. Letterlijk zegt Apple in deze tekst “Pay with iPad using Touch ID”. Natuurlijk is dit geen grote verrassing want de vingerafdrukscanner zien we op steeds meer apparaten terug, ook tablets.

Apple heeft nog geen uitnodigingen voor een persconferentie verstuurd dus vooralsnog blijft het afwachten wanneer we precies nieuwe iPads kunnen verwachten. Overigens gaan er ook al een tijdje geruchten over een iPad Pro, een tablet speciaal voor zakelijke gebruikers en studenten die beschikt over een 12-inch display.

  • Delen:
Apple iPad Air
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.