Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iOS 8 voor iPhone en iPad op 17 september te downloaden

Geschreven door
Geplaatst op9 september 2014, 21:21 CategorieiPad

De kans is groot dat je het meegekregen hebt; Apple heeft zojuist twee nieuwe iPhones aangekondigd. Over de iPhone 6 Plus ga je bij ons de komende tijd veel lezen want dit model is met een formaat van 5.5-inch een zogenaamde phablet. Maar, er was ook anders nieuws want Apple heeft bekendgemaakt wanneer we iOS 8 kunnen verwachten op de iPhone en iPad.

17 september

Apple heeft tijdens de Keynote laten weten dat iOS 8, de nieuwste versie van het mobiele besturingssysteem, op 17 september te downloaden is voor bezitters van een iPad en iPhone. De update wordt automatisch aangeboden en kan met een simpele druk op de knop worden geïnstalleerd. De nieuwe iPhone 6 met 4.7-inch display en de iPhone 6 Plus met 5.5-inch display worden standaard met iOS 8 uitgerust.

Wat is er nieuw in iOS 8?

iOS 8 werd een aantal maanden terug tijdens WWDC 2014 al officieel gepresenteerd en tijdens de Keynote van vanavond werden er geen nieuwe features aangekondigd. We mogen er dus van uitgaan dat Apple puur optimalisaties en kleine verbeteringen heeft doorgevoerd in de laatste versie die voor eindgebruikers beschikbaar gesteld wordt. In iOS 8 zijn veel verbeteringen doorgevoerd, waaronder een betere integratie tussen iOS en Mac OSX, de mogelijkheid om widgets te tonen in het berichtencentrum en de mogelijkheid om een toetsenbord naar keuze te installeren. Lees meer over alle vernieuwingen binnen iOS 8.

Krijgt mijn iPad of iPhone de update?

De grote vraag is natuurlijk of jouw iPad en/of iPhone een update naar iOS 8 krijgen. Niet alle modellen die Apple gelanceerd heeft beschikken namelijk over de vereiste hardware. In ons artikel over welke iPhones en iPads iOS 8 krijgen lees je hier meer over.

  • Delen:
Apple iPad Air
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.