Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iPhone 6 Plus vanaf 26 september te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op11 september 2014, 13:52 CategorieApple

Apple’s eerste phablet is vanaf 26 september verkrijgbaar in Nederland. De 5.5 inch versie van de nieuwste iPhone zal in eerste instantie waarschijnlijk maar beperkt verkrijgbaar zijn, een probleem waar Apple tot nu toe altijd mee te kampen heeft gehad tijdens de lanceerperiode van een nieuw model. Nu Apple twee volledig nieuwe formaten op de markt brengt zal die probleem waarschijnlijk alleen maar groter zijn.

iPhone 6 Plus

De iPhone 6 Plus is een paar dagen geleden aangekondigd door Apple, een aankondiging die wij hier op Tablets Magazine natuurlijk ook op de voet gevolgd hebben. We hebben al meer dan eens geschreven over de opkomst van de phablet, die zo groot is dat de markt voor kleine tablets er onder de lijden heeft. Een eerste apparaat in deze categorie van ’s werelds meest verdienende fabrikant is dus zonder meer erg interessant.

De Apple iPhone 6 Plus is straks beschikbaar in een 16GB-, 64GB- en 128GB-versie, draait op iOS 8-software, beschikt over een Apple A8-processor en is voorzien van 4G voor mobiel internet. Het 5.5 inch scherm heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels en moet volgens Apple mooier dan ooit zijn, door gebruik van zogeheten photo aligned pixels. Je kan meer lezen over de verschillende specificaties van deze nieuwe phablet op onze speciale iPhone 6 Plus productpagina in de tablet database.

iPhone-6-plus-2

iPhone 6 Plus – Prijs en beschikbaarheid in Nederland

De iPhone 6 Plus zal vanaf de 26ste in Nederlandse Apple Stores liggen. Apple heeft winkels in Amsterdam, Haarlem en Den Haag. Grote providers hebben op dit moment nog niets bevestigd over de beschikbaarheid van de iPhone 6 Plus. De Apple Premium Resellers zoals iCenter, Dixons en anderen zullen naar verwachting ook maar beperkte voorraad ontvangen.  De losse prijzen zijn natuurlijk niet misselijk, en zullen sommige van ons zelfs wel wat misselijk maken.

  • iPhone 6 Plus 16 GB: €799
  • iPhone 6 Plus 64 GB: €899
  • iPhone 6 Plus 128 GB: €999

De iPhone 6 Plus zal verkrijgbaar zijn in de standaard Apple kleuren; wit, zwart/grijs en goud.

  • Delen:
Apple iPhone 6 Plus
iOS

Reacties

  1. Didier
    12 september, 2014 om 6:35

    Wanneer in Belgie?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.