Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Logitech presenteert universeel toetsenbord voor tablets

Geschreven door
Geplaatst op3 september 2014, 10:34 CategorieAccessoires

Logitech introduceert het Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480, een toetsenbord waar gebruikers maximaal drie verschillende apparaten tegelijkertijd kunnen gebruiken, ongeacht het gebruikte computer-platform. Zo wissel je snel tussen tablet, pc en smartphone.

Easy Switch-knop

Met de Easy Switch-knop kunnen gebruikers gemakkelijk wisselen tussen een tekstverwerker op de computer, naar het reageren op een bericht op de smartphone en het typen van bijvoorbeeld een tweet op de tablet. Het universele toetsenbord kan met drie verschillende draadloze Bluetooth-apparaten tegelijk worden gekoppeld, ongeacht of er gebruik gemaakt wordt van een Windows-, Mac- of Chrome-computer en Android– en/of iOS-tablet en -smartphone.

Het Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 heeft een full-size toetsenbord met een vertrouwde lay-out en beschikt daarnaast over de meest gebruikte sneltoetsen. De geïntegreerde standaard zorgt ervoor dat de telefoon of tablet in de juiste hoek worden geplaatst, zodat gebruikers kunnen lezen tijdens het typen. Die geïntegreerde standaard is feitelijk een gleuf aan de bovenkant van het toetsenbord, waar je dus je tablet of smartphone in kunt plaatsen.

Het toetsenbord is beschikbaar in twee verschillende kleuren (wit en zwart) en kan daarmee worden afgestemd op de persoonlijke stijl van de gebruiker. Het Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 is naar verwachting beschikbaar vanaf begin september 2014 voor een adviesprijs van 49,99 euro.

Eerder recenseerden we al een Logitech bluetooth-toetsenbord voor tablets. Daar waren toen positief over, maar het prijskaartje van honderd euro viel enorm tegen. Met een prijs van vijftig euro voor het Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 kan dat probleem al verholpen worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.