Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft biedt abonnementen aan voor Office op iPad

Geschreven door
Geplaatst op3 september 2014, 10:10 CategorieiPad

Microsoft heeft bekendgemaakt dat het vanaf nu mogelijk is in Office voor iPad een maandabonnement af te sluiten als in-app-aankoop, direct in Word, Excel en PowerPoint. Ook kun je altijd alsnog een jaar abonnement afsluiten, wat vrijwel altijd goedkoper is.

Office 365 voor iPad

Microsoft heeft een update voor Office 365 voor iPad uitgebracht waardoor het nu mogelijk is om voortaan direct vanuit Word, Excel en PowerPoint aan maandabonnement af te sluiten, wanneer je nog niet in het bezit bent van één van de abonnementen voor de dienst. Microsoft biedt twee pakketten aan: Office 365 Personal (voor 5.49 euro) en Office 365 Home (voor 9.99 euro). Beide abonnementen geven toegang tot zestig minuten bellen via Skype en één terrabyte aan opslagruimte in de cloud van Microsoft. Personal heeft als limiet dat er maar één tablet (of pc of Mac) gebruikt kan worden; met Home mag je in totaal vijf gebruikers registreren, die elk vijf apparaten in gebruik kunnen nemen onder dezelfde service.

ipad-office

Met een abonnement kun je de documenten niet alleen bekijken op je iPad, maar ook bewerken. Dat kon al eerder met een jaarabonnement. Het Home-abonnement (Familie in Nederland) kost 99 euro per jaar. Een jaarabonnement is op langere termijn natuurlijk goedkoper om af te sluiten; desondanks hangt het af van hoe je Office 365 voor iPad gebruikt. Daarom heb je nu ook de mogelijkheid om maandelijks (of maar één maand, natuurlijk) te betalen voor de services die je wellicht niet dagelijks nodig hebt. Microsoft Office 365 voor iPad is altijd gratis te downloaden met een proefperiode van dertig dagen. Je vindt de app via de onderstaande link.

  • Microsoft Office 365 voor iPad
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.