Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mont Blanc-accessoires voor Galaxy Note 4

Geschreven door
Geplaatst op8 september 2014, 11:08 CategorieAccessoires

Samen met de aankondiging van de Galaxy Note 4, liet Samsung ook een wel heel dure, maar mooie accessoires zien voor de nieuwe phablet. Mont Blanc voorziet de Samsung Galaxy Note 4 namelijk van een paar mooie cases en pennen, maar daar hangt dus een flink prijskaartje aan.

Mont Blanc-pennen en -hoesjes

Wanneer je straks zo’n felbegeerde Samsung Galaxy Note 4 in handen hebt, wil je er natuurlijk voor zorgen dat het apparaat heel blijft. Dat kun je doen met van die goedkopere hoesjes of cases, maar dat kan ook met de luxe bescherming van Mont Blanc. Beide hoesjes kosten bijna 250 dollar per stuk, maar ze zijn dan wel voorzien van echt leer en een unieke ID-chip, die exclusieve Mont Blanc-content ontgrendelt op de phablet (waaronder een aangepast S Note-applicatielogo en een meer inktachtig lockscreen.

Vind je de S Pen toch niet jé van hét en heb je nog wat geld over? Dan kun je denken om over te stappen op de Mont Blanc Pix. Dat is een luxere uitvoering van de S Pen van 350 dollar. Heb je echt geld teveel, dan kun je denken aan de Starwalker, van slechts 525 dollar. In Noord-Amerika is overigens een actie dat je je normale Starwalker-pen kunt inruilen voor een Starwalker S Pen, dat kost je nog maar 155 dollar. Het enige nadeel aan die luxe pennen is dat ze niet meer in de Galaxy Note 4 passen en je ze dus zult moeten meenemen als een normale pen.

Samsung Galaxy Note 4

Samsung heeft de Galaxy Note 4 officieel aangekondigd op de IFA in Berlijn. De phablet heeft een 5,7 inch Quad HD (2560×1440) Super AMOLED display, een 2.7GHz Quad-Core-processor, 3GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslaggeheugen en een microSD-kaartlezer om het interne geheugen uit te breiden.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 4
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.