Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe Asus MeMO Pad 10 met Snapdragon-chip gespot

Geschreven door
Geplaatst op9 september 2014, 9:31 CategorieAndroid

Asus heeft zich dit jaar tijdens IFA 2014 ingehouden wat betreft nieuwe tablets. De Taiwanese fabrikant bracht alleen een nieuwe MeMO Pad 7 op de markt. Maar, mogelijk krijgen we binnenkort ook een nieuwe versie van de MeMO Pad 10 te zien.

In Frankrijk en Duitsland is bij winkels een nog onaangekondigde versie van de Asus MeMO Pad 10 gespot. Dit model doet veel denken aan de 10-inch tablet die momenteel in de Nederlandse winkels ligt, de MeMO Pad 10 ME102A, maar beschikt over een betere processor.

Uit de informatie die winkels online gezet hebben kunnen we opmaken dat de nieuwe tablet gaat onder de naam MeMO Pad ME103K en beschikt over een Qualcomm Snapdragon S4 Pro-processor met een kloksnelheid van 1.5GHz. De overige specificaties lijken overeen te komen met die van zijn voorganger. Zo beschikt de tablet over een 10.1-inch ips lcd-display met een 1.280 bij 800 pixels resolutie, 1GB aan werkgeheugen, 16GB of 32GB aan opslaggeheugen, een microSD-kaartlezer, Wifi en Bluetooth. Natuurlijk draait het nieuwe model op Android 4.4 KitKat.

De Asus MeMO Pad 10 ME103K wordt in een witte en een zwarte variant reeds door een aantal winkels aangeboden, voor prijzen die tussen de 200 en 250 euro liggen. Of en wanneer de tablet naar Nederland komt is nog niet duidelijk.

  • Delen:
ASUS MeMO Pad 10
Android Jelly Bean (4.2)

Reacties

  1. Jan Bos
    09 september, 2014 om 14:16

    Waarom altijd weer verouderde zooi op de markt brengen ? Minimaal geheugen is tegenwoordig toch wel 2GB.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.