Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nieuwe iPad mini en iPad Air in oktober gepresenteerd’

Geschreven door
Geplaatst op18 september 2014, 10:48 CategorieiPad

Nu de iPhone 6 en iPhone 6 Plus gepresenteerd zijn is et natuurlijk wachten op de volgende generatie iPad. De grote vraag is wanneer Apple de iPad Air 2 en iPad mini retina 2 presenteert maar volgens nieuwe geruchten is die vraag inmiddels beantwoord. De presentatie zou gepland staan in oktober.

Presentatie nieuwe iPads in oktober

Apple Insider, een betrouwbare website op het gebied van Apple-geruchten, zegt van een anonieme bron vernomen te hebben dat Apple in de tweede helft van oktober een nieuwe Keynote-presentatie houdt. The Daily Dot is met 21 oktober, ook afkomstig van een anonieme bron, wat specifieker. Aan de andere kant laat Jim Dalrymple van The Loop weten dat we die dag geen presentatie krijgen. “Nope”, reageert hij. Het lijkt er in ieder geval op dat we volgende maand de nieuwe iPads te zien krijgen, wat op zich ook logisch is aangezien Apple vorig jaar in dezelfde periode de iPad Air en iPad mini retina presenteerde.

Geruchten nieuwe iPads

Maar, wat kunnen we precies verwachten van de volgende generatie iPads? Dat blijft de grote vraag en totdat Apple de tablets officieel gepresenteerd heeft blijft het ook gissen. Maar, de laatste jaren zien we steeds vaker dat alles van te voren al uitlekt. Als we de geruchten die tot op heden verschenen zijn komt Apple in oktober met de iPad Air 2 en de iPad mini 3. Beide tablets worden wederom slanker dan hun voorgangers maar de iPad Air 2 zou iets zwaarder worden. Daarbij zou Apple het design iets aanpassen, onder meer door de knoppen dieper in de behuizing te leggen, Natuurlijk kan ook de nieuwe Apple A8-processor niet ontbreken en de vingerafdrukscanner zal dit jaar geïntroduceerd worden op de iPads. Ook is het nieuwe iOS 8 besturingssysteem aanwezig. Alle geruchten lees je terug in ons archief van de iPad Air 2 en iPad mini 2.

Er gaan ook al maanden geruchten over een grotere iPad, mogelijk de iPad Pro genoemd. Dit model zou een display met een formaat van 12.9-inch krijgen en met name gericht zijn op zakelijke gebruikers en studenten. Maar, er zijn veel tegenstrijdige berichten verschenen. In het ene gerucht is de lancering van dit model uitgesteld tot 2015, in het andere gerucht kunnen we de tablet dit jaar nog verwachten.

  • Delen:
Apple iPad Air
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.