Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nvidia brengt grote update voor Shield uit

Geschreven door
Geplaatst op26 september 2014, 11:22 CategorieAndroid

Nvidia heeft een grote update uitgebracht voor de Shield-tablet, waarmee het onder andere de Gamestream-problemen mee oplost. De update weegt maar liefst 480MB en is nu te downloaden voor de gaming tablet.

Nvidia Shield-update

Eén van de tofste eigenschappen van de Android gaming-hardware van Nvidia, is dat de producten vaak worden voorzien van nieuwe update en zelfs de laatste versie van Android. Zo ben je er altijd zeker van dat je gaming tablet op en top blijft presteren en geregeld nieuwe features krijgt. Hoewel de Nvidia Shield nu al op de nieuwste versie van Android draait, waren er nog wel problemen die het apparaat teisterden. Met die update wil Nvidia die verhelpen. Ga daarom snel naar de Settings en download vanaf daar de grote update van meer dan 480MB, handmatig.

nvidia-shield-update

Het eerste dat Nvidia update is de problemen met de Gamestream-service; er schijnen nogal wat connectieproblemen te zijn ontstaan. Wat er precies mis mee was of hoe Nvidia het heeft opgelost, weten we niet. Ook het probleem met de apart Twitch-app-icoon is verholpen. Daarnaast zijn de problemen met de auto-rotate-feature (apps zouden standaard horizontaal moeten opstarten, maar deden dat niet altijd) en de gyroscoop (racers die je met tiltcontrols bestuurde deden heel vreemd) verholpen zijn.

Nvidia Shield gaming-tablet

De Nvidia Shield-tablet is een gaming tablet met een 8-inch ips lcd-display, met een resolutie van 1.920 x 1.200 pixels, en wordt het geheel aangedreven door een Nvidia Tegra K1-processor met een kloksnelheid van 2.2GHz. Deze processor wordt vergezeld door een Kepler grafische chip met maar liefst 192 kernen en 2GB aan werkgeheugen. De tablet beschikt over microHDMI- en microUSB-porten, Bluetooth 4.0, gps, optioneel 4G, WiFi (2.4GHz en 5GHz), een microSD-kaartlezer om het geheugen van 16GB of 32GB uit te breiden, een 5 megapixel camera aan de voorzijde en een 5 megapixel camera aan de achterzijde.

  • Delen:
Nvidia Shield Tablet
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.