Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon Trading Card Game morgen uit op iPad

Geschreven door
Geplaatst op30 september 2014, 14:49 CategorieApplicaties

Nintendo heeft bekendgemaakt dat de Pokémon Trading Card Game Online-app, die midden augustus al het licht zag, vanaf morgen in de Nederlandse App Store voor iPad verschijnt. Vandaag verschijnt de app in Australië, Canada, Frankrijk, Nieuw-Zeeland en het Verenigd Koninkrijk.

Pokémon TCG

Met de Pokémon TCG Online, die beschikbaar is als download client voor pc en Mac en morgen dus ook als een app, kunnen fans een verbinding met het internet maken en overal waar ze willen het spel spelen waar Wi-Fi beschikbaar is of door gebruik te maken van het gegevensschema van het apparaat. Spelers in Nederland kunnen de gratis Pokémon TCG Online app vanaf 1 oktober downloaden op appstore.com/pokemontcgo voor iPad- en iPad mini-apparaten. Ze kunnen de officiële Pokémon TCG Online-app ook verkrijgen in de Apple App Store.

De Pokémon TCG Online-app laat gebruikers met een iPad of iPad mini op dezelfde manier het spel spelen zoals ze dat gewend zijn op pc en Mac en zorgt ervoor dat het digitale kaart verzamelen en de spelvoortgang op elk apparaat waarop gespeeld wordt gesynchroniseerd wordt. De spelmogelijkheden zijn ook hetzelfde, zoals beide spelers tegen de computer, online gevechten van speler tegen speler, dek opbouwen, kaarten ruilen, avatar-aanpassing en een Pokémon TCG-tutorial.

Alle Pokémon TCG Online-spelers ontvangen diverse gratis digitale Pokémon TCG-decks om gelijk te kunnen beginnen en kunnen extra kaarten verkrijgen door simpelweg het spel te spelen op de manier waarop ze dat willen. Spelers die fysieke themadecks kopen, boosterpakketten en overige Pokémon TCG-producten, ontvangen ook een codekaart waarmee digitale kaarten voor hun Pokémon TCG Online-spel worden vrijgemaakt. Hierdoor worden hun dekken uitgebreid en kunnen kaarten worden toegevoegd aan hun online verzameling om mee te spelen of te ruilen.

  • Delen:
Apple iPad mini retina
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.