Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Mega 2 officieel gepresenteerd

Geschreven door
Geplaatst op20 september 2014, 14:12 CategorieAndroid

We wisten al dat er door de Koreaanse fabrikant aan een nieuwe versie van de Galaxy Mega gewerkt werd maar deze week heeft Samsung de nieuwe phablet pas online gezet. De Galaxy Mega 2 is sinds deze week officieel in Thailand en daar kan men er zelfs al voor naar de winkel.

De Samsung Galaxy Mega 2 is de opvolger van de in 2013 gelanceerde Galaxy Mega 6.3 en Galaxy Mega 5.8. Deze keer heeft de Koreaanse fabrikant echter gekozen voor één formaat; een 6-inch display. Qua specificaties is het toestel ook deze keer niet bijzonder indrukwekkend. Zo is het scherm voorzien van een 1.280 bij 720 pixels resolutie en draait het geheel op een quadcore-processor met een kloksnelheid van 1.5GHz.

Samsung-Galaxy-Mega-2

Verder is het toestel voorzien van 1.5GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uitgebreid kan worden, een 8 megapixel camera met led-flitser aan de achterzijde, een 2.1 megapixel camera aan de voorzijde, ondersteuning voor mobiel internet via 4G en een microUSB-poort. De phablet draait op Android 4.4 KitKat met daar overheen natuurlijk de bekende TouchWiz-interface van Samsung.

Momenteel kan de Galaxy Mega 2 alleen nog in Thailand gekocht worden en het is niet duidelijk of het toestel zijn weg ook naar Europa zal vinden. In Thailand moet er omgerekend zo’n 300 euro voor betaald worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.