‘Samsung Galaxy Note 4 krijgt qHD-scherm’

01 september 2014 1 Minuut 3 Reacties
Samsung-Galaxy-Note-3-Neo

Volgens de redactie van samsunggalaxynote4.net is het vrijwel zeker dat Samsung minstens één versie van de Galaxy Note 4 gaat uitbrengen met zo'n mooi qHD-scherm. Samsung moet dit nieuws nog bevestigen; waarschijnlijk gebeurt dat later deze week.

qHD-scherm

De afgelopen maanden is er een hoop te doen geweest rondom Samsungs Galaxy Note 4. Er zijn al heel wat specs gelekt, maar nog niets is echt zeker over het apparaat. De redactie van samsunggalaxynote4.net denkt nu wel iets met zekerheid te kunnen stellen. Uit een user-agent-profiel, een code die wordt gebruikt zodat websites en content op de goede manier weergeven worden op verschillende mobiele apparaten, blijkt de bevestiging van het qHD-scherm van de Galaxy Note 4 te staan. Het gaat hier om het modelnummer SM-N910T van de Note 4. In de code staat dat het apparaat een resolutie van 2560 x 1440 pixels krijgt, wat inhoudt dat het een qHD-scherm betreft.

Deze geruchten bestaan al een tijdje. Andere geruchten zeggen dat de phablet standaard met Android 4.4.4 meegeleverd wordt, en in de nabije toekomst kan meegroeien met toekomstige Android-updates. Het apparaat heeft binnen in een werkgeheugen van maar liefst drie gigabytes en, afhankelijk van de versie die je zult kopen, een Samsung Exynos 5433 (octa core) of een Snapdragon 805 bevatten.

Ook kwam kwam al eerder naar buiten dat de Samsung Galaxy Note 4 met zestien, 32 of 64 gigabyte opslagruimte wordt geleverd. Natuurlijk is dit geheugen uit te breiden met een microSD-kaart, die ondersteuning tot wel 128GB heeft. De Samsung Galaxy Note 4 zal verder een MicroUSB 3.0 poort hebben, een poort die ondersteuning biedt voor zaken als MHL, HDMI en een host-functie.

Lees ook hier meer over hoe Samsung van plan is los te gaan met de camera van de phablet.

Reacties (3)