Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony teaset waterdichte apparaten

Geschreven door
Geplaatst op1 september 2014, 9:37 CategorieAndroid

Sony teaset voorafgaand aan de IFA van deze week alvast zijn waterdichte apparaten. Mogelijk gaat hierbij om de nog onaangekondigde, maar al breed uitgemeten Xperia Z3 Tablet Compact. Later deze week verwachten we de bevestiging.

Sony blijft de gemoederen maar bezighouden rondom zijn nieuwe apparatuur. Van nieuwe smartphones, tot smartwatches en natuurlijk tablets – er is altijd wel wat gaande. Gisteren heeft de Britse afdeling van het bedrijf een tweet de wereld in gestuurd met daarin een plaatje van een zwembad, waar de foto onderwater is genomen. Hiermee teaset Sony naar alle waarschijnlijkheid zijn volgende generatie consumentenelektronica, die allemaal waterdicht zullen zijn. Zoals de Sony Xperia Z3 Tablet Compact, bijvoorbeeld.

sony-ifa-2014

‘Uitgelekte’ specificaties

Ondertussen zouden de specificaties van de Z3 Tablet Compact al zijn uitgelekt. De Sony Xperia Z3 Tablet Compact zou een Full HD IPS-scherm met een resolutie van 1920 x 1080 krijgen. Ook zou het scherm acht inch gaan worden. Aan boord zitten Sony’s TRILUMINOS-technologie en X-Reality picture processing engine, wat samen met de anti-reflectielaag voor mooie plaatjes op het scherm zorgt. De Snapdragon 801-chipset, net zoals in de Xperia Z2 Tablet (afgebeeld), maar dan de MSM8974AC-variant – die is hoger geklokt.

Daarnaast krijgt de Z3 Compact dezelfde chip als in de Z3, drie gigabyte aan werkgeheugen en een intern geheugen van zestien gigabyte (net zoals in de Z2-tablet). Zoals je inmiddels mag verwachten van high-end Sony-producten, zal ook de Xperia Z3 Compact zowel water- als stofdicht zijn. Verdere specs lijken sterk op die van de Z2: de Z3 Compact krijgt, naar verwachting, namelijk een acht megapixel Exmor RS-camera, LTE connectivity, NFC, Bluetooth 4.0 en een batterij van ongeveer 4500-5000mAh.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.