Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sport1 Go-app gelanceerd voor klanten UPC

Geschreven door
Geplaatst op24 september 2014, 10:31 CategorieApplicaties

Sinds juni vorig jaar is de Sport1 Go-applicatie al beschikbaar voor gebruikers van iOS en Android maar integratie met een Sport1-abonnement dat reeds afgesloten is bij UPC was er nog niet. Daar komt vandaag verandering in.

De Sport1 Go-app is vanaf vandaag beschikbaar voor UPC klanten met een Sport1 Go-abonnement. Met de app kunnen de klanten onbeperkt en overal in Nederland het aanbod van de zender bekijken via een smartphone, tablet, laptop of pc. De dienst is voor klanten van UPC die een abonnement hebben op Sport1 gratis beschikbaar, er hoeft dus voor de app geen apart abonnement afgesloten te worden.

Met Sport1 Go via UPC hebben alle Sport1-klanten 24 uur per dag toegang tot alle Sport1 kanalen en Go Clips. Daarnaast is het voor de abonnementhouders mogelijk om via picture-in-picture naar twee live kanalen tegelijk te kijken. Ook krijgen klanten onbeperkt toegang tot Gemist en Clips waarmee hele evenementen en hoogtepunten teruggekeken kunnen worden.

Klanten van UPC die een abonnement hebben op de zender kunnen de app direct gebruiken. Om Sport1 Go op je smartphone of tablet te kijken, download je de app die gratis beschikbaar is voor Apple, iOS  en Windows 8 in de Apple App Store of de Windows Store. De app is ook verkrijgbaar voor tablets met Android 4.0 of hoger in de Google Play Store. Het aanbod van de zender is zowel via Wifi als via het mobiele netwerk beschikbaar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.