Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Vogel’s lanceert tablethouders voor thuis en de auto

Geschreven door
Geplaatst op29 september 2014, 14:05 CategorieAccessoires

Vogel’s introduceert deze week nieuwe houders speciaal voor tablets. Met tablethouders voor in de auto en voor thuis moet de tablet volgens de fabrikant overal comfortabel gebruikt kunnen worden.

Met de Car- en Dashboard-steun introduceert Vogel’s een tablethouder voor in de auto. De Car-steun maakt het mogelijk op de achterbank spelletjes te spelen of een film te kijken, terwijl de bestuurder zich op de weg kan focussen. Met het Dashboard-pakket kan ook de bestuurder gebruikmaken muziekdiensten, navigatie- en parkeer-apps zonder belemmerd te worden in het autorijden.

De Car-steun kan zonder gereedschap op ooghoogte worden bevestigd aan de achterkant van de hoofdsteun, de Dashboard-steun is te bevestigen op de voorruit van de auto. Dankzij het RingO-bevestigingssysteem is elke tablet van zeven tot twaalf inch (vijftien tot 22 centimeter) en van 0,5 centimeter tot 1,3 centimeter dikte erop te bevestigen. Met de flexibele drager is het apparaat te draaien en kantelen. Het Car-pakket en het Dashboard-pakket zijn te koop voor een adviesprijs van respectievelijk 69,99 en 39,95 euro.

Ook voor in huis komt Vogel’s met nieuwe tablethouders. Met de Flex- en Wall-steun is het mogelijk je tablet in elk vertrek optimaal te installeren. Het Flex-pakket is speciaal ontwikkeld om een tablet ook tijdens het koken veilig bij de hand te hebben. De beugel is te bevestigen aan een keukenkastje of een wand en met de drager kan de tablet gedraaid of gekanteld worden. Er is ook een Wall-pakket ontwikkeld voor andere vertrekken in het huis, bijvoorbeeld de bad- of slaapkamer.

De tablethouder is te bevestigen is aan de wand of een kast. Met deze oplossing kan de tablet altijd veilig gebruikt worden. Dankzij het RingO-bevestigingssysteem is elke tablet van zeven tot twaalf inch (vijftien tot 22 centimeter) en van 0,5 centimeter tot 1,3 centimeter dikte erop te bevestigen. Met de flexibele drager is het apparaat te draaien en kantelen. Het Flex-pakket en het Wall-paket zijn te koop voor een adviesprijs van respectievelijk 79,99 euro en  39,99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.