Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

WhatsApp updatet Android- en iOS-app

Geschreven door
Geplaatst op9 september 2014, 14:04 CategorieAndroid

WhatsApp heeft deze week zijn Android- en iOS geüpdatet met enkele nieuwe functies. Eén van die functies is het toevoegen van een foto-onderschrift bij een foto, in plaats van een extra berichtje te versturen nadat je een foto verstuurd hebt.

WhatsApp Messenger

Nu lijkt een feature als een foto-onderschrift helemaal niet zo indrukwekkend, maar in het kader van gebruikersgemak gaat het vaak om de kleine dingen. Wanneer je voortaan vanaf je Android-tablet of iPad een foto via WhatsApp verstuurd, is het mogelijk om direct een onderschrift erbij te schrijven. Dat scheelt je niet alleen een berichtje sturen, maar ook de nodige verwarring wanneer de foto om welke reden dan ook niet verstuurd is en je later getypte onderschrift dus wel. De layout van de app blijft overigens onveranderd; de tekst staat in dezelfde ballon als de foto.

Daarnaast maakt deze update het mogelijk om gesprekken archiveren. Zodoende is het voor gebruikers gemakkelijker om het overzicht te bewaren in de app, die, dankzij z’n populariteit, nogal vol kan komen te staan met berichten of groepschats waar je eigenlijk niet heel de tijd mee geconfronteerd wil worden. Daarnaast kunnen toekomstige iOS-bezitters vast opgelucht ademhalen: WhatsApp heeft al wijzigingen doorgevoerd zodat de volgende generatie iPads moeiteloos gebruik kunnen worden in combinatie met de chat-app. Sommige nieuwe functie zijn op dit moment nog in beta, maar worden binnenkort vrijgegeven voor iedereen.

  • WhatsApp Messenger
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.