Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

7-inch HP 7 VoiceTab met gsm-functie gelekt

Geschreven door
Geplaatst op14 oktober 2014, 10:04 CategorieAndroid

HP is de laatste tijd één van de fabrikanten die continu nieuwe tablets op de markt brengt, van instapmodellen voor aantrekkelijke prijzen tot mid-end modellen met aantrekkelijke specificaties. Vandaag is het de beurt aan wederom een nieuwe tablet van de Amerikaanse fabrikant; de HP 7 VoiceTab, een 7-inch phablet waarmee dus ook gebeld kan worden.

HP heeft de 7 VoiceTab nog niet officieel gelanceerd maar de eerste afbeeldingen en specificaties van de tablet zijn reeds opgedoken. Dit model is een phablet, een tablet die door zijn relatief kleine formaat ook als smartphone gebruikt kan worden. Het is de opvolger van de eerder dit jaar gelanceerde Slate 7 VoiceTab en Slate 6 VoiceTab, twee tablets die we in Nederland nauwelijks gezien hebben.

HP-7-VoiceTab

Qua specificaties is de HP 7 VoiceTab geen indrukwekkend apparaat. Zo beschikt het toestel over een 6.95-inch ips lcd-display met een 1.280 bij 720 pixels resolutie en draait het geheel op een MediaTek MT8283-processor met een kloksnelheid van 1.3GHz. Verder beschikt de tablet over 1GB aan werkgeheugen, 8GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uit te breiden is, 3G voor mobiel internet, een gsm-module voor het voeren van telefoongesprekken, WiFi en Bluetooth 4.0.

Aan de achterzijde van de 7 VoiceTab zien we een 5 megapixel camera met led-flitser terug, en aan de voorzij een eenvoudige VGA-webcam. De tablet heeft een profiel van 10.15 millimeter en weegt 350 gram. Het geheel draait op Android 4.4.2 KitKat-software. HP heeft het toestel nog niet officieel aangekondigd maar de verwachting is dat de prijs rond de 150 euro zal liggen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.