Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Accessoires Surface Pro 3 werken ook met volgende Surface Pro

Geschreven door
Geplaatst op9 oktober 2014, 19:20 CategorieMicrosoft

Het lijkt erop dat Microsoft eindelijk vasthoudt aan één strategie voor de Surface tablets. Het bedrijf uit Redmond geeft namelijk via een blogpost tekst en uitleg over de toekomstplannen. Hieruit kunnen we opmaken dat de volgende generatie Surface Pro waarschijnlijk dezelfde afmetingen kent als de Surface Pro 3.

Microsoft heeft een blogpost online gezet waarin bedrijven aangespoord wordt te investeren in de tablet en de accessoires voor de tablet. De softwaregigant geeft aan dat compatibiliteit hoog in het vaandel staat en dat ook de volgende generatie Surface Pro compatibel is met de accessoires die voor het huidige model gelanceerd zijn. Het is opvallend dat Microsoft over een nog aan te kondigen tablet praat en de kans is groot dat we de vierde generatie pas over een jaar gaan zien. Maar, hiermee moet dus het vertrouwen van bedrijven en zakelijke klanten gekweekt worden.

We kunnen hier uit opmaken dat de Surface Pro 4 waarschijnlijk net als het huidige model een formaat van 12-inch meekrijgt. Voor deze tablet zijn onder meer en Type Cover en een dockingstation gelanceerd. Kopers van de volgende generatie kunnen dus de accessoires blijven gebruiken.

De Microsoft Surface Pro 3 ligt sinds eind augustus in de Nederlandse winkels voor een prijs vanaf 799 euro. Lees ook onze Microsoft Surface Pro 3 review.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 3
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.