Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Aspire Active Stylus voor de Aspire Switch geïntroduceerd

Geschreven door
Geplaatst op30 oktober 2014, 11:30 CategorieAccessoires

Acer heeft met de Aspire Switch-modellen een aantal populaire en interessante hybride Windows 8 tablets in het assortiment en vandaag breidt de Taiwanese fabrikant de mogelijkheden van deze modellen uit. Acer introduceert namelijk de Aspire Active Stylus, een pen die geschikt is voor de Aspire Switch 10 en de Aspire Switch 11.

De Aspire Active Stylus is een pen die volgens de Taiwanese fabrikant de mogelijkheden van een active digitizer stylus biedt en alleen geschikt is voor de Aspire Switch 10 FHD met 10.1-inch full hd-display en de onlangs geïntroduceerde Aspire Switch 11 met 11.6-inch display. Hoewel het niet in de specificaties van beide modellen bevestigd wordt lijken ze dus te beschikken over een active digitizer in het scherm.

acer aspire active stylus

De stylus ondersteunt palm-rejectie, wat inhoudt dat je je handpalm op het scherm kunt laten rusten tijdens het gebruik van de stylus maar dat dit niet als input herkend wordt. Daarbij biedt de stylus volgens Acer 256 drukniveaus en moeten de AAAA-batterij ervoor zorgen dat de stylus lang meegaat. De pen is gemaakt van aluminium en beschikt over twee knoppen waarmee van input en drukniveau gewisseld kan worden.

In de Duitse winkel van Amazon wordt de Aspire Active Stylus reeds aangeboden voor 40 euro, een interessante prijs voor een stylus die op het eerste gezicht als volwaardige active digitizer stylus beschouwd kan worden. Wanneer de stylus in Nederland verschijnt is vooralsnog onduidelijk.

  • Delen:
Acer Aspire Switch 10
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.