Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Alcatel levert Pop Mega phablet met extra telefoon

Geschreven door
Geplaatst op2 oktober 2014, 10:37 CategorieAndroid

Je hebt vast gemerkt dat we steeds meer aandacht besteden aan toestellen die net tussen een tablet en een smartphone vallen. Steeds meer fabrikanten lanceren dergelijke phablets en consumenten lijken er warm voor te lopen. Maar, is een smartphone met een formaat van zo’n 6-inch wel comfortabel in het gebruik? Het is immers een behoorlijk formaat. Alcatel denkt de oplossing gevonden te hebben en levert een extra telefoon bij de Pop Mega phablet.

De Alcatel Pop Mega is een 6-inch phablet die binnenkort in een aantal landen gelanceerd wordt. Het meest opvallende is echter de extra telefoon die de fabrikant meelevert. Het toestel gaat onder de naam Buddy en is een zogenaamde featurephone die we van een jaar of 10 geleden kennen. De telefoon maakt verbinding met de phablet dankzij Bluetooth en maakt het mogelijk om even snel, en vooral comfortabel, een telefoongesprek te voeren of een berichtje te sturen.

Alcatel-Pop-Mega-buddy

Alcatel brengt de Pop Mega phablet, uitgerust met mobiel internet via 4G en een resolutie van 960 bij 540 pixels, en Buddy telefoon op de markt voor een totaalprijs van 249 dollar. Vooralsnog wordt het pakket alleen in de VS uitgebracht.

Wat vind jij van deze oplossing? Zou jij een extra telefoon met je meedragen voor telefoongesprekken, terwijl je de phablet of tablet gebruikt voor het bekijken van video’s en het surfen op het internet?

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.