Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Amazon Kindle-app voor Android krijgt update

Geschreven door
Geplaatst op8 oktober 2014, 9:06 CategorieAndroid

Met de update voor de Amazon Kindle-app voor Android is het mogelijk audiobooks alvast te beluisteren voordat ze compleet gedownload zijn. Ook is er nu iets meer ondersteuning voor de Nederlandse taal.

Amazon Kindle-app

Amazon heeft onlangs een update doorgevoerd voor de Amazon Kindle-app, waarmee de app op versie 4.7 komt te staan. Met de Amazon Kindle-app is het mogelijk boeken te kopen (via de Amazon Store) en te lezen op je Android-apparaat. Ook is het mogelijk om naar audiobooks te luisteren: je hoeft zo het boek zelf niet meer te lezen, aangezien de tekst wordt voorgelezen. Super handig wanneer je vaak op de fiets zit of het lekker vindt om in de trein voor je uit te staren.

Ben je ook zo iemand daar vaak naar audiobooks luistert, dan hebben we goed nieuws. Vanaf nu is het namelijk mogelijk om al te beginnen met luisteren, nog voordat het boek compleet is gedownload door de app. Voordat je je zorgen maakt of het einde er wel opstaat tegen de tijd dat je daar bent; ja, dat staat er dan wel, want het duurt doorgaans uren voordat de voorlezer daar is.

Ook denkt Amazon aan de Nederlandse lezer en biedt de app nu ook ondersteuning voor de Nederlandse taal. Daarnaast is er nu meer mogelijk met de highlights. Wanneer je bij een al gemaakte highlight dat-ie langer moet zijn of dat je de aantekening wil aanpassen, dan is dat nu ook mogelijk. Je hoeft alleen maar te tappen op die highlight en daarna verschijnen er een aantal opties in beeld. Je kunt nu zelfs de kleur aanpassen als je de vorige niet mooi vond.

  • Amazon Kindle
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.