Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

App-review: Vouchercloud voor de iPad en iPhone

Geschreven door
Geplaatst op15 oktober 2014, 15:45 CategorieApp Reviews (iOS)

Natuurlijk kan ik door mijn rol bij Tablets Magazine een groot deel van mijn honger naar de nieuwste technologie en gadgets vrij goed stillen. Een constante stroom van review units die ik een week of wat tot mijn beschikking heb helpt natuurlijk. Toch blijven er andere, kostbare, wensen waar ik toch echt mijn eigen portemonnee voor moet trekken. Zodoende ben ik dus helemaal niet vies van goede methodes om wat geld te besparen. In dit artikel kijken we naar Vouchercloud, een app die de aanbiedingen bij jou in de buurt indexeert en toegankelijk maakt.

Vouchercloud

Vouchercloud brengt de beste lokale deals direct naar je toe, waar en wanneer je maar wilt!

Bovenstaande is een quote van de Vouchercloud website. Naast de app die we hier bespreken heeft Vouchercloud namelijk ook gewoon een online interface waar alle aanbiedingen verzameld worden. Natuurlijk is de app wat handiger omdat je daar op basis van locatie nog gerichtere en relevantere aanbiedingen te zien krijgt. Daarover later meer.

vouchercloud-review-3

Het principe moet wel duidelijk zijn nu denk ik zo. Dit is een app die voor een groot deel de foldertjes bij jou in de bus van vervangen. Ik ben het “Nee/Nee sticker op brievenbus type” en dus mis ik vaak de kortingscodes of acties die op dat moment bij mij in de buurt geldig zijn. Tot nu toe was ik daarmee wel content want het woog wat mij betreft niet op tegen de massa’s papier die verloren gingen via mijn brievenbus. Een beter milieu begint bij jezelf. Zelfs als je dan soms een paar euro teveel moet betalen voor een koffie met appeltaart arrangement.

Vouchercloud-app

Het overgrootte deel van de functionaliteit is natuurlijk gewoon beschikbaar via de website van Vouchercloud. Moderne browsesr kunnen zelfs goed je lokatie delen, mits je daar toestemming voor geeft. Een telefoon, tablet of in mijn geval phablet die je altijd in je zak hebt is daar natuurlijk het meest geschikt voor. Op basis van de GPS gegevens krijg je, ook als je op nieuwe locaties bent, via de app te zien welke aanbiedingen er geldig zijn. Dat kan zelfs op basis van push-notificaties en e-mail. Dat gaat mij persoonlijk te ver. En als ik heel eerlijk ben deel ik mijn locatie ook niet constant met de Vouchercloud app. Het is wat mij betreft heel positief dat de app ook werkt zonder dat je toestemming geeft voor het delen locatie en toestemming geeft om push-notificaties te sturen. Ik heb gewoon handmatig Haarlem als mijn lokatie opgegeven en heb zo ook toegang tot het overzicht. Als ik in Utrecht ben zal ik handmatig voor Utrecht kiezen. Maar mijn aluminium hoedje zit steviger op mijn hoofd dan bij de meeste mensen.

vouchercloud-review-4

Natuurlijk heb ik wel even getest hoe goed de app je locatie bijhoudt mocht je er wel voor kiezen de app toegang te geven tot de GPS gegevens, dit werkt precies zoals je mag verwachten. Naast een simpele lijstweergave is er ook een kaartweergave waar de aanbiedingen in de vorm van kleine bedrijfslogo’s op de kaart staan. In mijn geval bleek dit mijn favoriete manier te zijn om aanbiedingen te vinden. Juist in deze weergave zag ik dat er ook voor mij best wat leuke dingen tussenzaten. Zoals 25 euro korting op een winterjas bij Soellaart (waar ik dus normaal ook zou kijken voor een jas) en een leuke aanbieding op een koffie/appeltaart combinatie bij een van de leukere tenten op de Grote Mark in Haarlem.

vouchercloud-review-2

De app heeft verder nog mogelijkheden, in de vorm van tabbladen, om te filteren op type kortingsbon (eten/drinken, entertainment, reizen, etc.) en om je favorieten op te slaan. Al met al een heel complete interface die genoeg mogelijkheden biedt om nooit meer teveel te betalen. Zeker niet als je op basis van locatie en notificaties jezelf op de hoogte laat houden, anders moet je dus zelf een beetje discipline hebben om niet meer teveel te betalen voor appeltaart. Overigens kan voor onze smaak de interface nog wel een klein likje moderne verf gebruiken, maar zeker binnen de categorie waarin deze app zich bevindt is de interface goed.

Voucher cloud is gratis en verkrijgbaar in de App Store. Op de vouchercloud.nl website kan je terecht voor je online fix en natuurlijk voor het beheer van je account.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.