Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple lekt iPad Air 2 en iPad Mini 3

Geschreven door
Geplaatst op16 oktober 2014, 10:20 CategorieiPad

Apple heeft gisteravond zowel de iPad Air 2 als de iPad Mini 3 gelekt, in een gebruikershandleiding die ‘opeens’ verscheen. Waarschijnlijk deed Apple dit om de aandacht weg te halen bij Google’s aankondigingen van de Nexus 6 en Nexus 9.

iPad Air 2 en iPad Mini 3

Gisteravond verscheen daar opeens het ‘lek’ en daarmee de bevestiging van het bestaan van zowel de iPad Air 2 als de iPad Mini 3, die waarschijnlijk voorheen door het leven ging als de iPad mini retina 2. Het lek bestaat uit een iPad-gebruikershandleiding, die toekomstige iPad-eigenaars wegwijs moet maken in iOS 8.1. In die handleiding staan natuurlijk een aantal plaatjes en op die plaatjes zien we de nieuwe iPads, de twee hierboven genoemde modellen. Naar alle waarschijnlijkheid worden deze iPads vanavond aangekondigd tijdens een event van Apple.

ipad_air_2_mini_3boxes

En als we het bovenstaande plaatje mogen geloven, dan zien we dat beide tablets Touch ID-ondersteuning krijgen. Ook zien we dat de knoppen overeenkomen met wat we tot nu toe gezien hebben. Of de iPad Air 2 dunner is, zoals werd voorspeld, dan voorheen, is moeilijk te zien op dit plaatje, dus dat weten we vanavond pas zeker. Ook kunnen we niet zien of de mute-knop daadwerkelijk verdwenen is. De iPad Mini 3 krijgt er wel één. Verder kunnen we uit het document opmaken dat de Air 2 een verbeterde camera en een Burst-mode krijgt.

Naar verluidt introduceert Apple vanavond de nieuwe line-up met tablets. Het is best vreemd dat dit soort documenten een dag van tevoren lekken en er wordt al gezegd dat Apple dit bewust gedaan heeft, om wat aandacht bij de aankondiging van zowel de Google Nexus 6 en Google Nexus 9 weg te snoepen. Aan de andere kant kondigt Google even twee producten aan waar mensen al lang naar uitkijken en dat een dag voor de aankondiging van de nieuwe Apple-producten, dus misschien was dit wel Apple’s antwoord daarop. Twee ludieke acties die we wel kunnen waarderen.

  • Delen:
Apple iPad Air 2
iOS
Apple iPad Mini 3
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.