Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple verlaagt prijzen iPad Air, iPad mini retina en iPad mini

Geschreven door
Geplaatst op16 oktober 2014, 22:06 CategorieiPad

Apple heeft zojuist tijdens een Keynote de nieuwe iPad Air 2 en iPad Mini 3 aangekondigd maar dat betekent niet dat de oudere modellen verdwijnen. Apple houdt zelfs meer iPads in het assortiment dan vorig jaar en verlaagd wederom de prijzen.

iPad Air

Nu de flink verbeterde iPad Air 2 op de markt komt zal de prijs van de vorig jaar gelanceerde iPad Air met 100 euro dalen.  De tablet kan vanaf 399 euro gekocht worden, hiervoor krijg je de 16GB WiFi-only versie. De 32GB-variant zal verkocht worden voor 449 euro. De 4G-versies van beide modellen zijn 120 euro duurder; respectievelijk 519 euro en 569 euro.

iPad Mini

De iPad Mini 3 is niet veel veranderd ten opzichte van zijn voorganger. De belangrijkste vernieuwingen zijn de Touch ID sensor en de nieuwe gouden kleur. Maar, ook de iPad Mini retina (iPad Mini 2) wordt verlaagd in prijs. De iPad mini 2 met 16GB aan opslaggeheugen kan gekocht worden voor 299 euro, de 32GB-versie gaat 349 euro kosten. Beide modellen worden ook in een 4G-versie verkocht voor 120 euro meer. De eerste generatie iPad Mini blijft opvallend genoeg ook nog te koop en krijgt een prijs van 249 euro voor de 16GB WiFi-versie en 369 euro voor de 16GB WiFi plus 4G-versie.

  • Delen:
Apple iPad Air
iOS
Apple iPad mini retina
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.